Hívj most!

Tel.: (06) 1 4600-535
Tel.: (06) 20 931-3161

Gyere el üzletünkbe!

Budapest, Fogarasi út 198.

Kosár
A kosárban 0 db termék van!
Megbízható forrásból, 100% magyar vállalkozástól!
Hol vagyok? Termékek | Ajándék | Játékok | Társas játékok | Days of Wonder Ticket to Ride India és Svájc - Map collection 2. | Vissza

Days of Wonder Ticket to Ride India és Svájc - Map collection 2.

Vonatos társasjáték kiegészítő, India és Svájc térképek
EAN szám: 824968117743
Így is ismerheted: ticket to ride, tickettoride, india, switzerland, svájc

A Ticket to Ride India egy kiegészítő térkép a Ticket to Ride alapjátékhoz. Csatlakozz egy hihetetlen kalandhoz Alan R.Moon nagysikerű vonatos játékával. Az India kiegészítő két térképet és teljesen új játéklehetőséget tartalmaz.

Az egyik térkép, az 1911-es Indiába visz el. fedezzed fel a világ egyik legsűrűbben lapott, színes országát. Az India játék különlegessége, hogy mandalákkal szerezhetünk még több pontott. Sok rövid útvonal, pörgős játék, amihez sok ravaszságot lehet bevetni.

A másik térkép a Svájc, amit kifejezetten 2 vagy 3 játékos részére tervezett Alan R. Moon. fedezzed fel Svájc földrajzi kihívásait, a zöldelő völgyeket, valamint a szomszédos országok varázsát. A Ticket to Ride Svájc, egy nagyon izgalmas játék. Nincs szabályozva az egy körben felhúzható mozdonyok száma, viszont nagyon sok hegyi átjárót tartalmaz és a mozdonyokat nem használhatjuk fel csak azokhoz az utakhoz.

A Ticket to Ride India nem önnálló játék. Egy kiegészítő, amihez szükség van a Ticket to Ride vagy Ticket to Ride Europe alapjátékra.TERMÉK TULAJDONSÁGOK
Ticket to Ride India
Alan R. Moon, a tervező feljegyzései:
A Ticket to Ride Svájc az egyik kedvenc térképem. Szeretem megépíteni az útvonalat Zürich és Bern között. Utána a húzott jegyek alapján építkezem tovább, hogy minél több város és országot kössek össze. Az országonkénti jegyek nem az egyetlen életképes stratégia. Első alkalommal, amikor a Ticket to Ride játékkal játszottam a korábbi Days of Wonder tulajdonossal Eri Hautemonttal, ő más stratégiát választott. A déli részeken utazott és hosszabb útvonalakat kötötte ügyesen össze, amivel meg is nyerte a játékot.


TERMÉK LEÍRÁS

A doboz tartalma:

  • India térkép
  • Svájc térkép
  • Menetjegyek mindkét térképhez
  • JátékszabályAkciós ár - 9.990 Ft helyett:
7.999 Ft
-20%
Megtakarítás:
1.991 Ft.

Az akció 2019.03.01. - 2019.03.31.
között érvényes!


Készlet információ:
Fogarasi út:
RAKTÁRON
Külső raktár:
NINCS
Kiszerelés:
db
Garancia:
Nincs
Szállítási díj:
Utánvéttel
1 990 Ft
Előre utalással
990 Ft