Hívj most!

Tel.: (06) 1 4600-535
Tel.: (06) 20 931-3161

Gyere el üzletünkbe!

Budapest 1141
Fogarasi út 198.

Kosár
A kosárban 0 db termék van!
Megbízható forrásból, 100% magyar vállalkozástól!
Hol vagyok? Termékek | Ajándék | CD lemezek | CD lemezek | CD DURAN DURAN: Red Carpet Massacre CD lemez | Vissza

CD DURAN DURAN: Red Carpet Massacre CD lemez


EAN szám: 886970736220
Így is ismerheted:

A 2009-ben harminc éves Duran Duran karrierjének eddigi legjobb lemezét készítette el. Simon Le Bon csapatában jócskán van még szufla, de ügyes húzás volt bevonni a munkába a náluk egy generációval fiatalabb Timbaland-Timberlake párost is. 
A hangzás ugyanis nagyon állat. Az összes trackben kísért és visszaköszön a régi Duran Duran, többször hallani az Ordinary World-re jellemző grooveokat, de a lemez mégsem tűnik régimódinak – éppen Timbalandék munkája miatt, akik olyan vérátömlesztést csináltak a daloknak, hogy öröm őket hallgatni.
Pályájuk kezdetén a népszerűség és a minőség kéz a kézben járt, ami a mai pop/rock kategóriában már csak ritkán mondható el. Annak idején, a kezdeteknél, egyedi hangvétellel és önálló egyéniséggel rendelkező zenekarként hódították meg a világot. Ha nem is voltak vérbeli rockzenekar, azért lépten-nyomon felbukkantak feszes dalok is a lemezeiken. Mindegyiken. A feszesebb dolgok előkerülésének persze jó okai voltak. Ez csak később vált nyilvánvalóvá, amikor John és Andy Taylor a Powerstation projekten kezdett ügyködni. Kiderült, hogy bizony kötődnek a rockzenéhez. Később Andy a Sex Pistols-os Steve Jones-szal lett nagy haver, és közösen írták meg első szólólemezét. Pár pillanatig a képbe került még Terry Bozzio is. Sok egyéb mellett végül a Thunder háza táján kötött ki, mint producer és néhány dalban szerzőként is közreműködött.
Aztán John Taylor kapott helyet ugyancsak a Jones által életre hívott Neurotic Outsidersben Matt Sorum és Duff McKagan mellett. De a dobos Roger Taylor is egy punk bandában kezdett annak idején.
Aztán ott van a jó sokáig gitárosi posztot betöltött Warren Cucurullo, aki Frank Zappa mellett zenélt, márpedig az öreg Frank sosem dolgozott bénákkal (lásd: Steve Vai), később pedig Terry Bozzio-val alakítottak közöset. Szóval van itt sok szövedékes szál, ami a rockzenéhez köti őket.TERMÉK LEÍRÁS
1

The Valley

2

Red Carpet Massacre

3

Nite-Runner

4

Falling Down

5

Box Full O' Honey

6

Skin Divers

7

Tempted

8

Tricked Out

9

Zoom in

10

She's Too Much

11

Dirty Great Monster

12

Last Man Standing
Akciós ár - 1.990 Ft helyett:
398 Ft
-80%
Megtakarítás:
1.592 Ft.

Az akció 2017.11.01. - 2017.11.30.
között érvényes!


Készlet információ:
Fogarasi út:
HÍVJON
Külső raktár:
RAKTÁRON
Kiszerelés:
db
Garancia:
1 év
Kiterjesztett garancia:
Termékbiztosítás:
Szállítási díj:
Utánvéttel
1 990 Ft
Előre utalással
990 Ft
Ezeket a termékeket is ajánljuk!
Hasonló árú termékeink a kategóriában:

Sajnos a megadott kategóriában nincs olyan termékünk, mely +/- 15%-os értékhatáron belül lenne!