Hívj most!

Tel.: (06) 1 4600-535
Tel.: (06) 20 931-3161

Gyere el üzletünkbe!

Budapest 1141
Fogarasi út 198.

Kosár
A kosárban 0 db termék van!
Megbízható forrásból, 100% magyar vállalkozástól!
Kategóriák
KeresésA termék leírásban is keressen!
Extra feltételek
Szuper ár
Raktáron
Hol vagyok? Termékek | Otthoni hifi | TV kiegészítők | TV okositó

Trevi IP365

Smart TV Box internet TV okosító

Meg van elégedve a jelenlegi televíziójával? Vagy vett újat de bővíteni szeretné? Itt az olcsó és nagyon okos megoldás a TV okosító a Trevi-től. A készülék Android 4.4-es operációs rendszerrel működik így a kompatibilitása igen széleskörű. Akár LAN kábellel, akár Wi-Fi kapcsolaton keresztül csatlakoztathatjuk a készüléket az internetre és minden internetes tartalom elérhető. Előre installált médialejátszó programján keresztül az audio és video formátumok széles skáláját lekezeli. Nézhetünk filmet internetről, USB-s eszközről amiből egyszerre 2 darabot is tud fogadni a készülék, sőt SD kártyát is fogad. Okostelefonunk, vagy táblagépünk képét is megjeleníthetjük ezen eszközön keresztül. Televíziónkra HDMI csatlakozással illeszthetjük. Nagyon jó felszereltségű kis szerkezet, amely minden igényt kielégít! Nagyon okos cucc ajándék áron!Akciós ár - 31.990 Ft helyett:
19.999 Ft
-38%
Megtakarítás:
11.991 Ft.
Készlet információ:
RAKTÁRON
Kiszerelés:
db
Az akció 2017.10.01. - 2017.10.31. között érvényes!

Trevi IP365 S3

Smart TV Box 4K TV okosító

Meg van elégedve a jelenlegi televíziójával? Vagy vett újat de bővíteni szeretné? Itt az olcsó és nagyon okos megoldás a TV okosító a Trevi-től. A készülék Android 6 operációs rendszerrel működik így a kompatibilitása igen széleskörű. Akár LAN kábellel, akár Wi-Fi kapcsolaton keresztül csatlakoztathatjuk a készüléket az internetre és minden internetes tartalom elérhető. Előre installált médialejátszó programján keresztül az audio és video formátumok széles skáláját lekezeli. Nézhetünk filmet internetről, USB-s eszközről amiből egyszerre 2 darabot is tud fogadni a készülék, sőt SD kártyát is fogad. Okostelefonunk, vagy táblagépünk képét is megjeleníthetjük ezen eszközön keresztül. Televíziónkra HDMI vagy Bluetooth csatlakozással illeszthetjük. A jó felszereltségű készülék minden igényt kielégít! Nagyon okos cucc ajándék áron!Bruttó ár:
29.990 Ft
Hivatalos magyarországi képviselet,
hivatalos magyarországi jótállással!
Készlet információ:
RAKTÁRON
Kiszerelés:
db

Inakustik INTERNET TV BOX

Internet TV bővítő Android 4.2 rendszerrel

A Premium Android 4.2 TV box egy kompakt, az okostelefonokban és a táblagépekben is használt Android 4.2-es operációs rendszer alatt futó miniszámítógép. A TV-készülékét hozzá csatlakoztatva teljes értékű Internet-TV-vé varázsolja azt, így a karosszékéből böngészhet a világhálón, nézhet YouTube filmeket, keresheti fel a Google oldalakat, olvashatja az elektronikus levélüzeneteit, vagy tarthatja a kapcsolatot a Facebookon keresztül a barátaival. Megoszthatja a szabadságán készített és a számítógépén, vagy a telefonján tárolt képeket és filmeket a barátaival, ismerőseivel, vagy a nagy képernyőn élvezheti azokat, de akár kivetítőn is megjelenítheti ezeket a tartalmakat. Ezernyi hasznos és élvezetes alkalma-zást, számítógépes játékokat futtathat, híreket nézhet, a TV-készülékén élvezheti a Google Play Store on-line kereskedésben megvásárolható programokat. A kis doboz digitális audió kimenetéhez csatlakoztathatja a házi HiFi, vagy a házimozi rendszerét és tökéletes hangzásminőségben élvezheti a különféle tárhelyeken tárolt zenéit és videóit.Bruttó ár:
64.999 Ft
Hivatalos magyarországi képviselet,
hivatalos magyarországi jótállással!
Készlet információ:
HÍVJON
Kiszerelés:
db