Hívj most!

Tel.: (06) 1 4600-535
Tel.: (06) 20 931-3161

Gyere el üzletünkbe!

Budapest, Fogarasi út 198.

Kosár
A kosárban 0 db termék van!
Megbízható forrásból, 100% magyar vállalkozástól!
Hol vagyok? Termékek | Otthoni hifi | Házimozi erősítő | 7.2 csatorna | Onkyo TX-NR646 | Vissza

Onkyo TX-NR646

hálózatképes 7.2 csatornás házimozi erősítő ezüst színben
EAN szám: 4961330039312
Így is ismerheted: nr646, 646, txnr646, dolby atmos, 7.2, dtsx

Az Onkyo TX-NR646-os 7.2 csatornás erõsítõje az elsõ modell az Onkyo-nál amely képes kezelni a DTS:X formátumot is. Ez a DTS laboratóriumban kifejlesztett szabvány ami a Dolby Atmos-hoz hasonló maximum 11.2 csatornás hajtást tesz lehetõvé ahol a különbözõ csatornák jelszintjét és késleltetését egy DTS:X chip számolja ki a kökéletes és pontos hangzás érdekében. Természetesen a Dolby Atmos-t is kezeli a rendszer és a 4K/60Hz videotartalommal is elbír. A nagyáramú végfokozatok hatalmas 160W teljesítménnyel hajtják meg hangsugárzóinkat. Ez az erõsítõ már valóban mindent tud. Hallgathatunk zenét internetrõl, kapcsolódhatunk rá Bluetooth-on, Wi-Fi-n keresztül, ingyenesen letölthetõ applikációval mobilunkról vagy tabletünkrõl mûködtethetjük teljeskörûen, mi kellhet még? Az Onkyo megint odatette magát!TERMÉK TESZTEK
Onkyo TX-NR 646 - av-online.hu
Az Onkyo a TX-NR646-tal kétséget kizáróan bizonyította, hogy nem véletlenül van a házimozi erősítő piac élvonalában. Pár hiányosságot/kényelmetlenséget ugyan találtunk, amit kifogásolni lehet (a menü rendszer puritán megjelenését, a multi csatornás vonalszintű bemenetek hiányát, vagy az előlapi USB aljzat hátoldalra helyezését) de mindezek nem gyengítik lényegesen az összképet, sok más meglepetést okozó pozitív tulajdonsága ellensúlyozza azokat. Így mindent mérlegre téve, az éppen kétszázezer Ft alatti kategóriában az Onkyo TX-NR646 egyértelműen az egyik legjobban összerakott és remek hanggal/szolgáltatásokkal rendelkező készülék.


TERMÉK TULAJDONSÁGOK
ONKYO AK4458 384 kHz/32-bit DAC
A tiszta hangzás alapaja!
Köszönhetően a prémium minőségű Asahi Kasei féle AK4458 digitális-analóg átalakítónak bármilyen zenét a tisztán és részletgazdagon hallunk majd! Egyedülállóan alacsony torzítás, tökéletes zajszűrés technológia és kristálytiszta hangzás jellemzi a végeredményt, mely bármilyen audio formátum esetén igazi hi-res audio megszólalást biztosít! (MP3, WMA, WMA Lossless, FLAC, WAV, OggVorbis, AAC, Apple Lossless, DSD 5,6 MHz, LPCM és a Dolby TrueHD).


HDCP 2.2
Szerzőijog-védelemmel ellátott tartalom lejátszás
HDCP 2.2 kompatibilis HDMI csatlakozás esetén a HDCP 2.2 szerzői jogvédelemmel ellátott videókat - például 4K tartalmat - lehet lejátszani. A szerzői jogvédelemmel ellátott 4K tartalmak csak HDCP 2.2-kompatibilis HDMI-aljzat használatával tekinthetők meg! A TV és a 4K eszközök HDCP 2.2-kompatibilis HDMI-aljzattal való ellátottságáról mindenképpen olvassa el az adott TV és 4K eszköz használati utasítását.


Dolby Atmos
Élvezd a hangot az összes dimenzióban!
A Dolby Atmos egy új filmhang kódolási rendszer, ami egyszerre teszi elérhetővé a magassági információk megjelenését és a hagyományos, otthoni házimozik pontosabb térleképezését és a térben máshol elhelyezett, mennyezetre szerelhető hangszóróival a korábbiaktól eltérő megszólalású házimozi rendszerek kiépítését teszi lehetővé. Ezentúl nem csatornákhoz (például bal hátsó) kötik a hangokat, hanem a hangokhoz társítanak elhelyezkedési információt. Így az erősítőnk a szobánkban elhelyezett hangszórók tényleges pozíciójához igazíthatja a hangzást. Az Atmos-ban a hangoknak nem csak síkbeli, kétdimenziós helyzetük rögzített, mint eddig, hanem a magasságuk is, ami új élménnyel gazdagítja a házimozizást. A magassági hangokat előcsalogathatjuk profi módon, mint egy valódi moziban, de használhatunk az álló, vagy állványos hangfalak tetejére illeszteett, a plafon felé irányított hangdobozkákat is.


ONKYO AccuEQ + AccuReflex
Maximális hangzás a szobádban!
A tökéletes hangzáshoz tökéletes szoba is kell! Vagy mégsem? Az AccuEQ ugyanis egy olyen fejlett technológia, mely az adott helyiség akusztikájához finomhangolja a rendszert! Ennek köszönhetően élesen fókuszált surround hangzást kapunk, míg az AccuReflex-nek köszönhetően tökéletes fázisban, magasságban és időben érkezik fülünkhöz a hang!


Hi-Res Audio
Ahogyan azt az előadó valójában megálmodta
Élvezze a CD lemezeknél is jobb hangzású, stúdióminőségű, nagy felbontású hangok apró részleteit. A zenei iránti szenvedélyünk minden egyes alkotórészében tetten érhető az audiojeltől a hangsugárzóig. Mintha közvetlenül Ön előtt játszana az előadó. A nagy felbontású hang eléréséhez számos digitális jelfeldolgozási módszert és formátumot alkalmazunk, amelyekkel a zene kódolása és lejátszása a CD lemezekre jellemző szabványnál nagyobb mintavételi sebességgel történik. A "nagy felbontású hang" formátum nem rendelkezik egyetlen vonatkozó szabvánnyal, de a leggyakrabban használt mintavételezési frekvenciák a 24 bit/96 kHz (a CD-hez képest 3,2x mértékű adatátvitel), illetve a 24 bit/192 kHz (a CD-hez képest 6,5x mértékű adatátvitel).


DTS-X
Zene, ami körbevesz!
A DTS:X hasonlóan a riválisához szintén "objektum alapú"-ként határozza meg magát. Ez azt jelenti, hogy a hangsávok a hangforrások pozícióját is tartalmazzák, így az alkalmazott hangrendszertől függően, az egyes komponensek pontos pozícióját ismerve egy szoftver számolja ki, hogy az adott forrás mennyire erősen szólaljon meg az egyes hangsugárzókon. Ez pedig a cégtől kapott információk szerint a korábbinál jobb minőségű, nagyobb élményt biztosító hangzást biztosít a filmek esetén. A technológia legfeljebb a 11.2 csatornás rendszerek támogatását biztosítja.


Wi-Fi
Kábel nélkülli internet!
A Wi-Fi technológiának köszönhetően kábel nélküli internet elérést biztosít az eszköz számára!


Bluetooth technológia
Élvezd a vezeték nélküli világot!
Csak csatlakozz a kedvenc telefonoddal vezeték nélküli, Bluetooth szabvánnyal és használd zenehallgatásra (stream), vagy kihangosításra! Nincs semmi komplikáció, manuális beállítás! Egyszerű és gyors kapcsolódás!


iPhone / iPod támogatás
Hozd ki a maximumot a telefonodból!
iPhone / iPod, vagyis iOS operációs rendszerrel rendelkező mobiltelefonod, táblegéped van? Akkor hozd ki a maximumot a készülékből az iOS / iPhone támogatásnak köszönhetően!


Spotify
Zene interneten
A Spotify egy ingyenesen is használható, kereskedelmi zene-streamelő szolgáltatás, ami másolásvédelemmel ellátott tartalmakat tesz elérhetővé a nagyobb lemezkiadók közreműködésével. A Spotify partnere a Sony, EMI, Warner Music Group és a Universal. A zenék böngészésére lehetőség van zeneszerző, album, lemezkiadó, műfaj és lejátszási lista alapján is. Az asztali alkalmazás lehetővé teszi a zenék egyszerű megvásárlását is viszonteladókon keresztül.


AirPlay
Streaming egyszerűen
Az AirPlay segítségével zenéket, fotókat és videókat streamelhetünk Apple TV készülékünkre, illetve zenét streamelhetünk AirPort Express bázisállomásra vagy AirPlay-kompatibilis hangszórókra, az AirPlay-tükrözés segítségével pedig megjeleníthetjük az iOS, vagy macOS készülék képernyőjét az Apple TV-n.


DLNA
Gyors, egyszerű összeköttetés!
A DLNA (Digital Living Network Alliance) szabvány azért jött létre, hogy a hordozható mobil (telefon, tábla) eszközünket gyorsan és egyszerűen tudjuk kábel nélkül csatlakoztatni olyan eszközökhöz, melyeken a mobil eszközön tárolt tartalmakat (zene, videó) szeretnénk lejátszani! Például a telefonunkot található zenét, vagy videót szeretnék megjeleníteni a tévénken.


HDMI
Nagyfelbontású videó és audió
A High Definition Multimedia Interface (HDMI) egy korszerű csatlakozófelület tömörítetlen audio-video adatfolyamok átvitelére. A HDMI-t elsősorban a napjainkban egyre bővülő digitális jelforrások által küldött digitális jelek tökéletes – azaz teljességgel torzítás- és tömörítésmentes – átvitelére tervezték. Ahogyan a digitális televíziózás és az egyéb különféle szórakoztató-elektronikai berendezések mind jobb és szebb képet szolgáltatnak, úgy vált szükségessé egy olyan kábel és hozzátartozó csatolófelület megalkotása, amely ezt az élményt nem rontja le azáltal, hogy a video- és hanganyagot csak tömörítve képes szállítani.

Az otthoni A/V komponensek esetén az ARC (Audio Return Channel) támogatásra is van mód az újabb (v1.4) HDMI csatlakozások esetén. Ez annyit jelent, hogy az ilyen csaltkaozással bíró TV képesek a HDMI kábelen kersztül visszafele, a külső erősítő, vagy házimozi rendszer irányába is hangsávot továbbítani, azaz nincs szükség arra, hogy a felhasználó külön audiokábeleketl (analóg, vagy digitális S/PDIF) használjon, ha a tévéadás vagy a tévébe épített médialejátszó hangját szeretné a külső audioeszköre továbbítani. Egyszóval gazdaságosabb és egyben kényelmesebb használat = ACR!


TuneIn
Rádiózz az interneten
Hallgassa kedvenc rádióállomását az ingyenes TuneIn rádióval! Több mint 100.000 állomás! A TuneIn a legnagyobb választékot kínáljat sport, hírek, zene és akár beszélgetős műsorok esetén a világ minden tájáról!


TERMÉK LEÍRÁS

Mûszaki adatok:

Kiemelt jellemzõk:

 • DTS:X kompatibilis
 • Dolby Atmos formátum lejátszása
 • HDMI 4K/60Hz kezelése az UltraHD moziélményért
 • HDCP 2.2 védelem kezelése
 • Beépített Wi-Fi vevõ
 • Beépített Bluetooth 2.1 vevõ (A2DP v1.2, AVRCP v1.3)
 • Internet rádió vétele (Spotify, TuneIN, Deezer)
 • Lejátszható formátumok: Tömörített, Lossless, Magas felbontású Audio lejátszása hálózaton keresztül
 • MP3, WMA, WMA Lossless, FLAC, OggVobbis, AAC, Apple Lossless, DSD 5,6MHz, LCPM, Dolby TrueHD lejátszása
 • AccuEQ szoba kalibrálás mikrofonnal
 • Advanced Music Optimizer a tömörített zenei formátumok minõségemelésére
 • Vezérlés ingyenesen letülthetõ applikáción keresztül (IOs, Android)
 • Fázishelyes mélyhang kiemelés a valós basszusokért és a tiszta középhangokért
 • Erõsített és vonalszintû 2-es zóna kimenet
 • Bi-Amp lehetõség a front sugárzókra

Erõsítõ adatok:

 • 7.2 csatornás
 • 160W teljesítmény csatornánként (6ohm, 1kHz, 1% THD)
 • WRAT szélessávú erõsítõ technológia
 • H.C.P.S. masszív nagy teljesítményû transzformátor a stabil tápellátás érdekében
 • Diszkrét kimeneti fokozat
 • Optimalizált nyereségû hangerõ figyelõ áramkör
 • PLL zavarmentes áramkör technológia az SPDIF digitális jelfeldolgozáshoz

Jelfeldolgozó tulajdonságok:

 • Dolby Atmos dekóder
 • DTS:X jelfeldolgozás
 • 4K/60Hz HDMI csatlakozók
 • HDMI jelkezelés: 3D, ARC, DeepColor, X.V.Color, LipSync, Dolby Atmos, Dolby TrueHD, DTS-HD Master audio, DVD-Audio, Super Audio CD, Mulichannel PCM, CEC
 • AK 4458-as 384kHz/32bit digitál analóg konverter
 • Fejlett 32bit-es DSP chip
 • 4 DSP mód: Gaming, Rock, Sports, Action
 • Tényleges mozi jellegû virtuális térhatás funkció
 • CinemaFILTER
 • Direct mód
 • Double Bass funkció
 • Skálázásmentes konfiguráció

Csatlakozási lehetõségek:

 • 8 HDMI bemenet (1 elõlapi,7 hátsó), 1 kimenet
 • USB csatlakozó
 • 2 komponens video bemenet
 • 3 kompozit video bemenet
 • 3 digitális audio bemenet (2 optikai, 1 koaxiális)
 • 8 analóg audio bemenet (1 elõlapi, 7 hátsó)
 • Phono bemenet
 • 2 egyenértékû elõerõsített mélysugárzó kimenet
 • Banán dugó kompatibilis hangszóró csatlakozók

Egyéb jellemzõk:

 • Aktív hangváltó minden csatornához (40Hz - 200Hz)
 • A/V szinkron vezérlés (10ms lépésekben max. 500ms)
 • Grafikus OSD képernyõmenü
 • HDMI átengedés kikapcsolt állapotban
 • Hangszínszabályzó (mély, magas)
 • Kijelzõ fényerõ állítás
 • 40 rádió programhely
 • DLNA hitelesített
 • Firmware frissítési lehetõség USB-rõl vagy internet hálózatról
 • Rendszervezérlési lehetõség HDMI-n keresztülAkciós ár - 209.990 Ft helyett:
149.990 Ft
-29%
Megtakarítás:
60.000 Ft.

Az akció 2018.06.01. - 2018.06.30.
között érvényes!


Készlet információ:
Fogarasi út:
HÍVJON
Külső raktár:
NINCS
Kiszerelés:
db
Garancia:
1 év
Kiterjesztett garancia:
Termékbiztosítás:
Szállítási díj:
Utánvéttel
1 990 Ft
Előre utalással
990 Ft
Ezeket a termékeket is ajánljuk!
Hasonló árú termékeink a kategóriában:

Onkyo TX-NR656SR
Ára: 169.990 Ft

Onkyo TX-NR656SR
Onkyo TX-NR575 BL
Ára: 149.990 Ft

Onkyo TX-NR575 BL
Onkyo TX-NR555 SR
Ára: 139.990 Ft

Onkyo TX-NR555 SR
Onkyo TX-NR656BL
Ára: 169.990 Ft

Onkyo TX-NR656BL
Onkyo TX-NR575 SR
Ára: 149.990 Ft

Onkyo TX-NR575 SR