Hívj most!

Tel.: (06) 1 4600-535
Tel.: (06) 20 931-3161

Gyere el üzletünkbe!

Budapest, Fogarasi út 198.

Kosár
A kosárban 0 db termék van!
Megbízható forrásból, 100% magyar vállalkozástól!
Hol vagyok? Termékek | Otthoni hifi | Házimozi erősítő | 7.2 csatorna | Onkyo TX-RZ720 BL | Vissza

Onkyo TX-RZ720 BL

7.2 csatornás hálózatképes házimozi erősítő fekete
EAN szám: 4573211152388
Így is ismerheted: txrz720, tx rz720, txrz-720, erősítő, receiver, házimozi, av, hdmi, atmos, thx, dtsx, wi-fi, wireless, dual zone, kétzónás, többzónás

Éppen most vettél egy nagy 4K-s TV-t? Óriási hangzása lehetne. A TX-RZ720 THX minősítésű házimozi referencia szintű prémium RZ felépítésű fázisléptetés mentes erősítő óriási kondenzátorokkal, nagy kimenő teljesítményű trafóval rendelkezik. Tökéletesen visszaadja a filmzenék érzelemvilágát, melyek maximális összhangban vannak az új AccuEQ beállítási technológiával. A zene vibráló energiával árad, köszönhetően a nagyfeszültségű erősítésnek, legyen az Google Cast, AirPLay, vagy bakelit lemez. A FlareConnect alkalmas az előbb említett forrásokból származó zenét átküldeni másik helyiségben levő vezeték nélküli hangfalakra, miközben a Zone 2 HDMI kimenet videó jelet küld egy második TV-re. Az otthoni szórakoztatás, ezzel egy fedél alá hozható, így könnyen elérhetővé válik az egész lakásban. A TX-RZ720 a napi szórakoztatást várakozással teli eseménnyé teszi. TERMÉK TULAJDONSÁGOK
ONKYO Multizóna
Többzónás audió és videó technológia
Az ONKYO egycsapásra oldja meg a tökéletes, kényelmes multiroom támogatást! A Zone 2 és Fireconnect technológiának köszönhetően az képi és hangbéli jeleket is egycsapásra meg tudjuk oldani ezzel a készülékkel!


Bluetooth technológia
Élvezd a vezeték nélküli világot!
Csak csatlakozz a kedvenc telefonoddal vezeték nélküli, Bluetooth szabvánnyal és használd zenehallgatásra (stream), vagy kihangosításra! Nincs semmi komplikáció, manuális beállítás! Egyszerű és gyors kapcsolódás!


Google Cast
Tárja fel a Smart TV-je kínálta lehetőségeket
Használja a Google Cast szolgáltatást az okoseszközével* a Philips Smart TV-ben rejlő lehetőségek kiaknázásához. Lehetővé teszi a weboldalak, tartalmak és alkalmazások közti böngészést, majd egyetlen gombnyomással a TV-jére történő "átsugárzást". A legjobb az egészben, hogy a TV-jére történő tartalomátvitel közben is tovább használhatja egyéb dolgokra az okoseszközét.


Hi-Res Audio
Ahogyan azt az előadó valójában megálmodta
Élvezze a CD lemezeknél is jobb hangzású, stúdióminőségű, nagy felbontású hangok apró részleteit. A zenei iránti szenvedélyünk minden egyes alkotórészében tetten érhető az audiojeltől a hangsugárzóig. Mintha közvetlenül Ön előtt játszana az előadó. A nagy felbontású hang eléréséhez számos digitális jelfeldolgozási módszert és formátumot alkalmazunk, amelyekkel a zene kódolása és lejátszása a CD lemezekre jellemző szabványnál nagyobb mintavételi sebességgel történik. A "nagy felbontású hang" formátum nem rendelkezik egyetlen vonatkozó szabvánnyal, de a leggyakrabban használt mintavételezési frekvenciák a 24 bit/96 kHz (a CD-hez képest 3,2x mértékű adatátvitel), illetve a 24 bit/192 kHz (a CD-hez képest 6,5x mértékű adatátvitel).


Spotify
Zene interneten
A Spotify egy ingyenesen is használható, kereskedelmi zene-streamelő szolgáltatás, ami másolásvédelemmel ellátott tartalmakat tesz elérhetővé a nagyobb lemezkiadók közreműködésével. A Spotify partnere a Sony, EMI, Warner Music Group és a Universal. A zenék böngészésére lehetőség van zeneszerző, album, lemezkiadó, műfaj és lejátszási lista alapján is. Az asztali alkalmazás lehetővé teszi a zenék egyszerű megvásárlását is viszonteladókon keresztül.


Dolby Atmos
Élvezd a hangot az összes dimenzióban!
A Dolby Atmos egy új filmhang kódolási rendszer, ami egyszerre teszi elérhetővé a magassági információk megjelenését és a hagyományos, otthoni házimozik pontosabb térleképezését és a térben máshol elhelyezett, mennyezetre szerelhető hangszóróival a korábbiaktól eltérő megszólalású házimozi rendszerek kiépítését teszi lehetővé. Ezentúl nem csatornákhoz (például bal hátsó) kötik a hangokat, hanem a hangokhoz társítanak elhelyezkedési információt. Így az erősítőnk a szobánkban elhelyezett hangszórók tényleges pozíciójához igazíthatja a hangzást. Az Atmos-ban a hangoknak nem csak síkbeli, kétdimenziós helyzetük rögzített, mint eddig, hanem a magasságuk is, ami új élménnyel gazdagítja a házimozizást. A magassági hangokat előcsalogathatjuk profi módon, mint egy valódi moziban, de használhatunk az álló, vagy állványos hangfalak tetejére illeszteett, a plafon felé irányított hangdobozkákat is.


AirPlay
Streaming egyszerűen
Az AirPlay segítségével zenéket, fotókat és videókat streamelhetünk Apple TV készülékünkre, illetve zenét streamelhetünk AirPort Express bázisállomásra vagy AirPlay-kompatibilis hangszórókra, az AirPlay-tükrözés segítségével pedig megjeleníthetjük az iOS, vagy macOS készülék képernyőjét az Apple TV-n.


FireConnect
Élvezd vezeték nélkül!
A FireConnect technológia segítségével bármilyen audio jelforrást vezeték nélkül csatlakoztathatunk a vevőegységre, legyen szó bakelitről, vagy akár live stremelt audióról! Stabil, gyors és könnyen szabályozható megoldás, a legokosabb módja a zene szabadon engedésének!


THX minősítés
Igazi mozi minőség!
THX tanúsítvány garantálja ugyanazt a dinamikus megszólalást és alacsony torzítást, amit a legjobb mozikban élvezhetsz! Ahhoz, hogy THX minősítést megkapják a termékek át kell esniük egy rendkívül erős, független vizsgálatnak, hogy maximálisan kielégítség a magas elvárást a THX szabvánnyal szemben!


ONKYO AccuEQ + AccuReflex
Maximális hangzás a szobádban!
A tökéletes hangzáshoz tökéletes szoba is kell! Vagy mégsem? Az AccuEQ ugyanis egy olyen fejlett technológia, mely az adott helyiség akusztikájához finomhangolja a rendszert! Ennek köszönhetően élesen fókuszált surround hangzást kapunk, míg az AccuReflex-nek köszönhetően tökéletes fázisban, magasságban és időben érkezik fülünkhöz a hang!


DTS-X
Zene, ami körbevesz!
A DTS:X hasonlóan a riválisához szintén "objektum alapú"-ként határozza meg magát. Ez azt jelenti, hogy a hangsávok a hangforrások pozícióját is tartalmazzák, így az alkalmazott hangrendszertől függően, az egyes komponensek pontos pozícióját ismerve egy szoftver számolja ki, hogy az adott forrás mennyire erősen szólaljon meg az egyes hangsugárzókon. Ez pedig a cégtől kapott információk szerint a korábbinál jobb minőségű, nagyobb élményt biztosító hangzást biztosít a filmek esetén. A technológia legfeljebb a 11.2 csatornás rendszerek támogatását biztosítja.


TuneIn
Rádiózz az interneten
Hallgassa kedvenc rádióállomását az ingyenes TuneIn rádióval! Több mint 100.000 állomás! A TuneIn a legnagyobb választékot kínáljat sport, hírek, zene és akár beszélgetős műsorok esetén a világ minden tájáról!


ONKYO VLSC
Zajmentes üzemelés
Az eredeti VLSC (Vector Linear Shaping Circuitry™, vektorlineárisan formázott áramkör) technológia felhasználásával rendkívül nagy hatásfokkal csökkenti az impulzuszajokat, mely így még tisztább, részletesebb, valósághűbb hangzást eredményzet!


ONKYO AK4458 384 kHz/32-bit DAC
A tiszta hangzás alapaja!
Köszönhetően a prémium minőségű Asahi Kasei féle AK4458 digitális-analóg átalakítónak bármilyen zenét a tisztán és részletgazdagon hallunk majd! Egyedülállóan alacsony torzítás, tökéletes zajszűrés technológia és kristálytiszta hangzás jellemzi a végeredményt, mely bármilyen audio formátum esetén igazi hi-res audio megszólalást biztosít! (MP3, WMA, WMA Lossless, FLAC, WAV, OggVorbis, AAC, Apple Lossless, DSD 5,6 MHz, LPCM és a Dolby TrueHD).


iPhone / iPod támogatás
Hozd ki a maximumot a telefonodból!
iPhone / iPod, vagyis iOS operációs rendszerrel rendelkező mobiltelefonod, táblegéped van? Akkor hozd ki a maximumot a készülékből az iOS / iPhone támogatásnak köszönhetően!


TERMÉK LEÍRÁS

Jellemzők: 

 • THX minősítés: A THX nem egy szabvány, hanem egy minősítés. Olyan audio technikai eszközök, médiák, hang- ill. filmanyagok kaphatják meg a THX minősítést, melyek egyrészről megfelelnek bizonyos, rendkívül szigorú előírásoknak; másrészről pedig minőségükkel kiemelkednek a nagy átlagból. A THX minősítésű mozik, erősítők, DVD filmek átlagon felüli audio élményt nyújtanak. A THX minősítést csak és kizárólag George Lucas cége, a Lucasfilm Ltd. adhatja ki.
 • Dolby Atmos: A Dolby Atmos egy új filmhang kódolási rendszer, ami egyszerre teszi elérhetővé a magassági információk megjelenését és a hagyományos, otthoni házimozik pontosabb térleképezését és a térben máshol elhelyezett, mennyezetre szerelhető hangszóróival a korábbiaktól eltérő megszólalású házimozi rendszerek kiépítését teszi lehetővé.  Ezentúl nem csatornákhoz (például bal hátsó) kötik a hangokat, hanem a hangokhoz társítanak elhelyezkedési információt. Így az erősítőnk a szobánkban elhelyezett hangszórók tényleges pozíciójához igazíthatja a hangzást. Az Atmos-ban a hangoknak nem csak síkbeli, kétdimenziós helyzetük rögzített, mint eddig, hanem a magasságuk is, ami új élménnyel gazdagítja a házimozizást. A magassági hangokat előcsalogathatjuk profi módon, mint egy valódi moziban, de használhatunk az álló, vagy állványos hangfalak tetejére illeszteett, a plafon felé irányított hangdobozkákat is.
 • DTS:X: A DTS:X hasonlóan a riválisához szintén "objektum alapú"-ként határozza meg magát. Ez azt jelenti, hogy a hangsávok a hangforrások pozícióját is tartalmazzák, így az alkalmazott hangrendszertől függően, az egyes komponensek pontos pozícióját ismerve egy szoftver számolja ki, hogy az adott forrás mennyire erősen szólaljon meg az egyes hangsugárzókon. Ez pedig a cégtől kapott információk szerint a korábbinál jobb minőségű, nagyobb élményt biztosító hangzást biztosít a filmek esetén. A technológia legfeljebb a 11.2 csatornás rendszerek támogatását biztosítja.
 • Spotify: A Spotify egy ingyenesen is használható, kereskedelmi zene-streamelő szolgáltatás, ami másolásvédelemmel ellátott tartalmakat tesz elérhetővé a nagyobb lemezkiadók közreműködésével. A Spotify partnere a Sony, EMI, Warner Music Group és a Universal. A zenék böngészésére lehetőség van zeneszerző, album, lemezkiadó, műfaj és lejátszási lista alapján is. Az asztali alkalmazás lehetővé teszi a zenék egyszerű megvásárlását is viszonteladókon keresztül.
 • Hi-Res Audio: A High Resolution Audio (nagyfelbontású hang) rendszerint a 96 kHz / 24 bit vagy magasabb mintavételi frekvenciával készült digitális hangfelvételt jelent. Ez a CD-nél vagy az MP3-nál sokkal jobb hangminőséget nyújt – a szabvány CD hangformátum esetén csak 44,1 kHz / 16 bites a mintavételezés. A Hi-Res Audio emblémával ellátott termékek a High Resolution Audio hangvisszaadási teljesítményének maximális kihasználására lettek tervezve. AirPlay: Az AirPlay szolgáltatás révén úgy tudunk a Mac (vagy PC) iTunes programjában lévő zenéket hallgatni otthoni hifi termékeinken, hogy azok csak az AirPort Express bázissal vannak közvetlen kapcsolatban, a számítógépről vezeték nélkül kapják a jelet. 

Műszaki adatok:

 • DTS-X és Dolby Atmos kompatibilis készülék
 • THX® Select 2™ tanúsítvánnyal ellátott AV rádióerősítő
 • 175 W teljesítmény csatornánként 6 ohmon
 • HDMI  4k/60 Hz Dolby Vision, HDR10, HLG, BT.2020, HDCP 2.2
 • A dinamikus mélyek érdekében az igen alacsony frekvenciájú jeleket is nagy teljesítménnyel tudja megszólaltatni
 • Erősáramú erősítő kivitel a minél hitelesebb megszólaltatás érdekében8 HDMI bemenet / 2 kimenet, ebből 1 az előlapon (4K Ultra HD /HDCP 2.2, 4:4:4 színtér)
 • Bluetooth lejátszás
 • Wi-Fi Spotify, Deezer és AirPlay támogatás
 • Kompatibilis a nagyfelbontású DSD 5,6 MHz-es és 192 kHzes/24 bites FLAC audió formátumokkal
 • Csúcsminőségű 384 kHz-es/32 bites D/A átalakító
 • AccuEQ teremakusztikai kalibráló rendszer

Főbb jellemzők:

 • Támogatja a következő generációs új DTS-X hangformátumot 
 • Támogatja a hangzásban új dimenziót nyitó Dolby Atmos formátumot 
 • 4K/60Hz és HDCP-2.2 képes HDMI 2.0a csatlakozó aljzatok 4:4:4 színtér támogatással az Ultra-HD tartalmak fogadásához , HDR10, Dolby Vision
 • 2. helyiséges HDMI kimenet, a második helyiségben is 4Kvideó megjelenítéssel
 • Digitális 2. helyiséges audió kimenet és hálózati kapcsolatmegosztás
 • Beépített Wi-Fi tanúsítvánnyal ellátott WLAN-támogatás
 • Bluetooth Version 2.1 + EDR támogatás (kompatibilis Profil:A2DP v1.2, AVRCP v1.3) az Advanced Music Optimizer zeneoptimalizáló DSP technológiával
 • Háromfokozatú invertált Darlington-kapcsolás mindegyik csatornán
 • Optimalizált kondenzátorok és transzformátorok az erősáramú üzemmódhoz, az igen alacsony frekvenciák nagyteljesítményű megszólaltatásáhozVLSC technológia a zajmentes üzemhez
 • Pure Direct közvetlen jelút üzemmód a minél tisztább sztereóanalóg hangzás érdekében
 • Előre telepített Internet rádió és zenei digitális adatfolyamfogadó szolgáltatások (TuneIn Radio, Spotify és Deezer)
 • Tömörített, veszteségmentes HD audió fájlok lejátszása a helyi hálózaton keresztül (MP3, WMA, WMA Lossless,FLAC, WAV, Ogg Vorbis, AAC, Apple Lossless, DSD5,6 MHz, LPCM*4 és Dolby TrueHD)
 • Advanced Music Optimizer a tömörített digitális hangfájlokfeljavítására (a Bluetooth csatolón is)
 • Vezérlés és zeneletöltés az ingyenes Onkyo távvezérlő és letöltő iPod touch/iPhone és Android készülék alkalmazással
 • Saját fejlesztésű AccuEQ teremakusztikai kalibráló és hangsugárzó beállító rendszer (tartozék) mérőmikrofonnal
 • Erősített 2-es zóna és 2-es zóna vonalszintű kimenet a megosztott többhelyiséges zenelejátszáshoz, 3. helyiségesvonalszintű kimenet„Whole House” teljes otthonos üzemmód a központi audióvezérléshez a teljes otthonában
 • A frontcsatornák kettős erősítéssel is meghajthatók
 • 7.2 többcsatornás előerősítő kimenet
 • 6G videó támogatás 4:4:4 színtérrel és HDCP2.2 támogatással az 1/2/3/4/5 HDMI bemeneten és a két HDMI kimeneten
 • 2. helyiséges HDMI támogatás az 1/2/3/4/5 bemeneteken

Erősítő jellemzők:

 • 175 W/cs. (6 Ω, 1 kHz, 1 % THD, 1 csatorna hajtva, IEC)
 • WRAT (Wide Range Amplifier Technology, széles sávú erősítéstechnika)
 • H.C.P.S. (High Current Power Supply, erős áramú) tápegység nagy teljesítmény tartalékkal
 • Diszkrét felépítésű teljesítményerősítő
 • Optimális erősítési tényezőjű hangerő szabályozó áramkör
 • PLL (Phase Locked Loop, rögzített fázishurkú) kapcsolásaz S/PDIF audió órajelének stabilizálásához

Jelfeldolgozási jellemzők:

 • HDMI 2.0a támogatás 4K/60 Hz, 3D, Visszatérő hangcsatorna(ARC), Deep Color, x.v.Color, LipSync, DolbyAtmos, Dolby TrueHD, DTS-X, DTS-HD MasterAudio, DVD-Audio, Super Audio CD, többcsatornás PCM és CEC támogatással
 • Dolby Atmos, Dolby TrueHD és DTS-HD Master Audio dekódolásAK4458 (8 x 1 csatornás) 384 kHz-es/32 bites D/A jelátalakító
 • 2 továbbfejlesztett digitális 32 bites jelfeldolgozó egység, 4DSP üzemmód a játékokhoz, rockzenéhez, sportközvetítésekhez,akciójátékokhoz és a szerepjátékokhoz
 • Theater-Dimensional virtuális térhangzási funkcióKözvetlen jelút és tiszta audió üzemmód, kettős mélyhangkiemelés, nem skálázó konfiguráció
 • A-formátumú hangzásmód memória

Ki- és bemenetek:

 • 7 HDMI bemenet (1 az előlapon, 6 a hátlapon) és 2 kimenet a fő és a második helyiségben
 • USB aljzat
 • Lejátszás a tömegtárolási szabvány szerint formált USB kulcsokról
 • 2 kompozit videó bemenet
 • 2 komponens video bemenet
 • 3 digitális bemenet (2 optikai és 1 koaxiális)
 • 6 analóg audió bemenet
 • 1 analóg zona 2 kimenet
 • 1 előlapi analóg bemenet 3,5 jack
 • 1 phono bemenet analóg lemezjátszó részére
 • 2 mélynyomó előerősítő kimenet
 • Infravörös (IR) bemenet (hozzárendelhető) 12 voltos kapcsolókimenet, RS-232 aljzat
 • Banándugókat is fogadó hangsugárzó csatlakozó aljzatok
 • 6,3 jack fejhallgató csatlakozó aljzat

Egyéb jellemzők:

 • Csatornánként függetlenül beállítható keresztváltási frekvencia (40/50/60/70/80/90/100/120/150/200 Hz)
 • A/V-Sync funkció (max. 500 ms, 10 ms lépésekben 48 kHz-en)
 • A képernyőn a képre úsztatott menük és üzenetek a HDMI kimeneten gyors konfigurálással és indító menüvel
 • Hibrid készenléti funkció HDMI jelátengedéssel
 • Hangszínszabályozó (mély/magas) a bal és jobb frontcsatornán
 • Szabályozható kijelző fényerő (normál/halvány/egészen halvány)
 • RDS (PS/RT/PTY/TP), 40 FM/URH és AM/KH memóriahellyel
 • DLNA Version 1.5 minősítés
 • A működtető program Etherneten és USB aljzaton keresztül frissíthetőRendszervezérlés RIHD felületen keresztül
 • Előre programozott RI távvezérlőAkciós ár - 319.990 Ft helyett:
279.990 Ft
-13%
Megtakarítás:
40.000 Ft.

Az akció 2018.03.01. - 2018.03.31.
között érvényes!


Készlet információ:
Fogarasi út:
RAKTÁRON
Külső raktár:
NINCS
Kiszerelés:
db
Garancia:
2 év
Kiterjesztett garancia:
Termékbiztosítás:
Szállítási díj:
Utánvéttel
1 990 Ft
Előre utalással
990 Ft
Ezeket a termékeket is ajánljuk!
Hasonló árú termékeink a kategóriában:

Sajnos a megadott kategóriában nincs olyan termékünk, mely +/- 15%-os értékhatáron belül lenne!