Hívj most!

Tel.: (06) 1 4600-535
Tel.: (06) 20 931-3161

Gyere el üzletünkbe!

Budapest 1141
Fogarasi út 198.

Kosár
A kosárban 0 db termék van!
Megbízható forrásból, 100% magyar vállalkozástól!
Hol vagyok? Termékek | Számítástechnika | Billentyűzetek | Vezeték nélküli | Logitech K400 | Vissza

Logitech K400

Vezeték nélküli billentyűzet
EAN szám: 5099206028302
Így is ismerheted: k-400, k400, k 400

A Logitech K400 egy stílusos, alacsony profilú billentyűkkel ellátott billentyűzet. Hosszan tartó, nappaliba tervezett, megbízható vezeték nélküli kapcsolatot biztosít.TERMÉK LEÍRÁS

10 méteres vezeték nélküli hatótávolság - Növelheti a YouTube™ videó hangerejét, felfüggesztheti a nyaralásról készült diavetítést, vagy cseveghet az éppen letöltött filmről — anélkül, hogy fel kellene kelnie a kanapéról.

Nagyméretű, 9 cm-es beépített touchpad - A nagyméretű, 9 cm-es beépített touchpaden kényelmesen görgethet függőleges és vízszintes irányban is. A multitouch vezérlés pedig minden eddiginél könnyebbé teszi a mutatás és görgetés műveletét a weben.

A Plug-and-Play egyszerűsége - Az üzembe helyezés gyerekjáték – csatlakoztassa az apró, vezeték nélküli vevőegységet az USB-portba, és már használhatja is. A gyorsbillentyűk is kezdettől fogva, szoftver nélkül működnek.

Logitech Unifying vevőegység - Az apró vevőegységet laptopjában hagyhatja. A vevőegységhez egyszerűen hozzáadhat egy kompatibilis vezeték nélküli egeret, billentyűzetet vagy számbillentyűzetet is, így nem kell vesződnie több USB-vevőegységgel.

Kényelmes, halk gépelés - Akár a weben böngészik, akár e-mailt küld barátjának, a gépelés hihetetlenül egyszerű a kifinomult, lapos, kellemes tapintású, szinte teljesen hangtalan billentyűknek köszönhetően. 

12 hónapos elemélettartam - Egy teljes évig használhatja az eszközt elemcseregondok nélkül.A be/ki kapcsoló segítségével energiát takaríthat meg, amikor nem használja a billentyűzetet. 

Korszerű 2,4 GHz-es vezeték nélküli technológia - A nagy hatótávolságú vezeték nélküli technológia gyakorlatilag késedelem-, akadozás- és interferenciamentes kapcsolatot biztosít, így több helyen dolgozhat vagy játszhat, akár kényelmes kanapéján is. 

128 bites AES szabványú titkosítás - Az adatvédelem érdekében a billentyűzet és a vevőegység között átvitt adatokat az elérhető egyik leghatékonyabb technológiával titkosítja. 

Jól olvasható billentyűk - A vastag, élénk fehér karaktereknek köszönhetően a billentyűzet kiválóan olvasható a nappaliban. 

Karcsú és praktikus kialakítás - Nem kell lemondania a kényelemről a helytakarékos billentyűzet használatakor, amely letisztult vonalvezetésének és a touchpad visszafogott színének és mintázatának köszönhetően igen tetszetős is. 

Médiavezérlő gyorsbillentyűk - A némítás, a hangerő növelése/csökkentése funkció, valamint a Home gomb segítségével azonnal elvégezheti a leggyakoribb műveleteket. 

Függőleges tárolás - Használaton kívül a billentyűzet függőleges helyzetben tárolható, ha a nappaliban kevés a hely.
Akciós ár - 12.990 Ft helyett:
8.998 Ft
-31%
Megtakarítás:
3.992 Ft.

Az akció 2017.11.01. - 2017.11.30.
között érvényes!


Készlet információ:
Fogarasi út:
RAKTÁRON
Külső raktár:
NINCS
Kiszerelés:
db
Garancia:
2 év
Kiterjesztett garancia:
Termékbiztosítás:
Szállítási díj:
Utánvéttel
1 990 Ft
Előre utalással
990 Ft
Ezeket a termékeket is ajánljuk!
Hasonló árú termékeink a kategóriában:

Sajnos a megadott kategóriában nincs olyan termékünk, mely +/- 15%-os értékhatáron belül lenne!