Hififutár - Oehlbach Digital Flat 2.5 WH


Termék megosztása:  

Oehlbach Digital Flat 2.5 WH

EAN/vonalkód: #4003635172117
antenna, tv antenna, digitális antenna, dvb-t, dvbt, dvb-t2, dvbt2, dvb t, dvb t 2, uhf, vhf, aranyozott, UV álló, tartó konzol, fali tartó, ob17211, ob 17211, ob-17211, 17211,
28990Ft22999 Ft

A Digital Flat 2.5 nagy teljesítményû aktív DVB-T antenna egyedi megjelenéssel. Beépített alacsony zajszintû erõsítõ növeli a távoli adók vételét, hogy a vevõkészülékbe kiváló minõségû jel jusson. Az antenna prémium minõségû anyagok felhasználásával készült, így a burkolata magasfényû, UV ellenálló, csatlakozói 24 karátos arannyal lettek bevonva. Csatlakozatssa televíziója DVB-T tunerét, vagy egy külsõ set-top boxot, miután elvégezte a csatornabeállításokat már nézheti is a mûsort. A csomag taretalmazza a fali konzolt, a szerelési anyagokat is. 

Ugrás a leíráshoz

Információk

Részletes technikai adatok:

 • Full HD – Video
 • Cserélhetõ erõsítõ
 • Többirányú vétel
 • DVB-T2-kompatibilis
 • 24 karátos arannyal bevont érintkezõk
 • Magasfényû, UV ellenálló kivitelben
 • Vételi tartomány: UHF: 470 - 862 MHz
 • Vételi tartomány: VHF: 174 - 230 MHz
 • Méretek (szé x ma x mé): 229 x 252 x 63 mm
 • Szín: fehér

Jellemzõk:

 • DVB-T: A DVB-T (az angol Digital Video Broadcasting — Terrestrial rövidítése, magyarul „digitális földfelszíni videó adás”) a digitális földfelszíni televíziózás európai szabványa, a DVB (Digital Video Broadcasting) szabványcsalád része. Az elsõ adást 1997-ben az Egyesült Királyságból sugározták. A rendszer tömörített digitális audió, videó és egyéb adatokat továbbít MPEG transport stream formátumban, COFDM használatával a VHF és az UHF sávokban. A videotömörítés lehet MPEG-2 vagy MPEG-4 szabvány szerinti. A hangsávok átvitele szintén az MPEG által definiált tömörítéssel történik. A DVB-T számára kijelölt frekvenciatartományban – Magyarországon az UHF IV sávban, azaz 470–582 MHz között, a korábbi 21-34 csatornákon és az UHF V sávban, azaz 582–862 MHz között, a korábbi 35-69 csatornákon – egy-egy 8 MHz szélességû frekvenciatartomány alkot egy „csatornát”, amit „multiplexnek” hívnak. Az egyes multiplexekben sugárzott vivõhullámra modulációval ültetik az átvitelre kerülõ digitális jelet, amely már tömörítve és összekeverve (multiplexelés) tartalmazza több mûsor programját.

Megbízható termék!
OEHLBACH 30 ÉV JÓTÁLLÁS!
Az OEHLBACH már 1974 óta biztosítja a komponensek közötti adat- és jeltovábbítást a lehetõ legmagasabb minõségben - ma már nem csak kábelekkel. A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetõen tartósan õrzi elõkelõ helyét a vezetõ gyártók ranglistáján. Minõségtanúsítványként kábeleire 30 év garanciát vállal, ezzel is bizonyítva termékei kiválóságát.
Ezeket a termékeket is ajánljuk

Akciós autóhifi termékek széles választéka - Hififutár