Hififutár - Magnat LZR 580 Black/Blue


Termék megosztása:  

Magnat LZR 580 Black/Blue

EAN/vonalkód: #4018843804040
lzr580, lzr-580, lzr 580
29990Ft8999 Ft

Szeretnél egy modern, elegáns, kíváló hangú fejhallgatót? A Magnat-LZR 580-at akkor neked találták ki. Hideg színek, fiatalos és dinamikus megjelenés, erõteljes hangzás. Az egész sorozatot a legkorszerûbb, legújabb technológia jellemzi. A legjobb anyagokat használtál fel hozzá és nagyon stílusosak. Úgy gondolod, hogy a stílus nem lehet kényelmes? Az LZR 580-as fejhallgatók ergonómikusak és kényelem szempontjából is a legjobbak.

Ugrás a leíráshoz

Információk

A lézer, mi mást!. LZR - lézer! A márka nevében a technológia. Az ultra precíz Klippel lézeres mérési rendszer biztosítja a ultra pontos hangzást, nagyobb dinamikával és kevesebb torzulással, bármilyen hangerõn. Ismert meg a Laser Tech Driveer meghajtót. Éles, torzításmentes mélyhangok és tiszta, áttetszõ magas hangok jellemzik.

Stílusos, divatos és kényelmes. Az ergonómia kulcsfontosságú elemei. Ez a LZR filozófia! Tökéletes illeszkedés bármilyen fejméretre. Memória hab fülpárnák biztositják a kényelmes viseletet. Az eredmény, optimális kényelem és kiváló passzív zajszûrés. Az Air-Tech szellöztetõ rendszernek köszönhetõen nem melegszik fel. Lélegzõ anyagokat használtak fel és fülkagylóknál apró nyílásokat alakítottak ki.

Rugalmas, robosztus, kényelmes és magas minõségû. A tervezésnél ezek alapvetõ fontosságúak. Ezt mind tudnia kell a Magnat-LZR fejhallgatóknak. A legjobb anyagokat használták a gyártás során. Optimális merevség, amely ellenáll a törésnek. Szilárd, csuklós mechanikák és rugóacél, szabadalmaztatott fejpántok biztosítják a tökéletességet. Garantáltan jól illeszkedik. Összecsukható, igy könnyen tárolható. Az LZR 580-as fejhallgatók több, divatos színben is elérhetõ.

DWX-Thiele design. A Technológia és tervezés kombinációjából születik meg a prémium termék. Helmut Thiele tervezõ munkája testesíti meg a modern életstílust egy új generáció számára. Igy a technológia mellett a design is Made In Germany.

Tökéletesség a részletekben is. A kíváló minõségû kábelek kizárják a lehetõségét a gubancolódásnak. Különleges csavarodásmentes kábel, amely véd a törés, szakadás ellen is. A nagy tisztaságú oxigénmentes, OFC réz kábel garantálja a veszteségmentes jelátvitelt. Minden csatlakozója aranyozott ami segiti a maximális érintkezési megbizhatóságot. Világos koncepció, tiszta hang. 

Fõbb jellemzõk:

  • Németországban kifejlesztett
  • Zárt, fûlre simuló kialakítás
  • Design DWX-Thiele
  • Összecsukható, könnyû és biztonságos
  • Cserélhetõ prémium gubancmentes kábel


Technikai adatok:

  • Frekvencia átvitel: 15-23.000Hz
  • Érzékenység: 118dB (1 kHz, 1 V RMS)
  • Torzítás: <0,18% THD (1kHz, 106dB)
  • Súly: 213 gramm

Lézer technológia az ultraprecizitásért
Magnat LZR - LZR
A Klippel mérõrendszer még tökéletesebbek a hangszórók. Számítógéppel optimalizálják a hangszórót, szimetrikus mágneses mezõt hoznak létre lézeres technologiával. Az igy tervezett hangszórók pontosabb és torzitásmentesebb hangvisszaadásra képesek.
A legjobb technológiák a legjobb hangzás érdekében
Magnat LZR - a technológia átadása
A Magnat, mint a hifi specialista cég elkötelezett a legjobb minõség elérésében. Az LZR fejhallgatók pontosan ezt a csúcskategóriát képviselk, ahol minden egyes technológia a nem kívánt hangok minimalizálást, csökkentését és az igazi, valós hangok maximalizáslást hivatottak támogatni!
Praktikum, minõség, komfort
Magnat LZR - Hármas elv
Praktikusság, minõség és komfort! Ezen három alapvetõ tulajdonság az, amit szem elõtt tart minden egyes fejlesztés során a Magnat LZR! Tökélyre fejlesztett ergonómia találkozik a kényelmes viselettel, amiben a "memóriás ha fülkagylók" nyújatnak páratlan élményt és a minõségi hangzás, kivitel.
Nagytisztaságú OFC réz
Magnat LZR - Tiszta réz!
Minden részlet fontos! Így a kábelezés is, mely esetén a nagytisztaságú OFC réz kábelek biztosítják a tökéletességet, a veszteségmentes jelátvitelt és a tartósságot! Mindez aranyozott csatlakozókkal párosul a tökéletes érintkezéshez!
Az igazi elegancia
Magnat LZR - elegancia
A Magnat LZR fejhallgatók eleganciáját olyan ízléses és minõségi anyagfelhasználásnak köszönhetik, mely a bõr, fém és a törésálló magasfényû - puha tapintású - mûanyag elemek találkozásából áll.
Ezeket a termékeket is ajánljuk

Akciós autóhifi termékek széles választéka - Hififutár