Hififutár - Oehlbach Easy Connect Opto 100

Oehlbach - Easy Connect Opto 100, Digitális optikai kábel TOSLINK 1 méter OB 132

EAN/vonalkód: #4003635001325
digitális, optikai, toslink, audio, audió, üvegszál, sztereó, stereo, ob 132, ob132, ob-132, 132

4499 Ft

A kiváló minõségû Easy Connect Opto digitális optikai kábel hajlékony mûanyag burkolata magas szintû védelmet és rugalmasságot biztosít. Üvegszálas belsõ optikája biztonságos, pontos adatátvitellel továbbítja a jeleket. Az Easy Connect Opto tökéletes kapcsolatot garantál televízió és AV vevõ, televízió és hangprojektor (soundbar), vagy CD játszó és sztereó erõsítõ között.

Ugrás a leíráshoz

Információk

Részletes technikai adatok:

  • Kialakítás: TOSLINK-TOSLINK kábel
  • Robosztus mûanyag külsõ borításRendkívül rugalmas kábel
  • Megbízható érintkezés
  • Nagy tisztaságú száloptika
  • Ultra Bright: nagy fényerejû jeltovábbítás
  • Hosszúság: 1 m

Jellemzõk:

  • TOSLINK: (TOSLINK - Toshiba Link) A digitális jel optikai formában való továbbítására alkalmas csatlakozótípus. Az optikai csatlakozón ugyanaz a jel kerül továbbításra, mint a koaxiális változaton. Mind a DVD-játszó, mind a az erõsítõ belsõ jelfeldolgozása elektronikus, ezért az optikai jelátvitelhez elõször egy elektromos-optikai, majd a fogadó oldalon egy fordított átalakításra van szükség. Az optikai jelátvitel alkalmazása akkor jelent elõnyt, ha nagy távolságra (több mint 4-5 méter) kell a jelet továbbítani. Az optikai kábeleknél ügyelni kell arra, hogy ne legyenek rajtuk éles törések, hajlítások, azonban a néhány korlátozás és a némi felárért cserébe az optikai összeköttetés biztosan nem okoz úgynevezett földhurkot és elektromágneses interferenciát, hiszen a jel galvanikusan leválasztott.
  • S/PDIF:  (Sony/Philips Digital Interconnect Format vagy Sony Philips Digital Interface) egy olyan audiointerfész, amely biztosítja két eszköz között a hangok digitális átvitelét. Ennek elõnye, hogy az átvitel során a jel nem szed össze olyan zajokat, mint azt analóg jeltovábbítás esetén teheti, valamint ha mindkét eszköz egyébként is digitálisan dolgozza fel a hanganyagot, akkor így elkerülhetõ két teljesen felesleges és esetleg zajjal, veszteséggel és torzulással járó konverzió (digitális -> analóg, majd analóg -> digitális).
Termék Funkciók

OEHLBACH 30 ÉV JÓTÁLLÁS!

OEHLBACH 30 ÉV JÓTÁLLÁS!
Az OEHLBACH már 1974 óta biztosítja a komponensek közötti adat- és jeltovábbítást a lehetõ legmagasabb minõségben - ma már nem csak kábelekkel. A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetõen tartósan õrzi elõkelõ helyét a vezetõ gyártók ranglistáján. Minõségtanúsítványként kábeleire 30 év garanciát vállal, ezzel is bizonyítva termékei kiválóságát.

Ezeket a termékeket is ajánljuk

Akciós autóhifi termékek széles választéka - Hififutár