Digi Bridge

Oehlbach Digi Bridge

Az Oehlbach Digi Bridge egy kompakt méretû digitál - analóg átalakító. Kíválóan alkalmazható analóg audió kimenettel nem rendel eszközök kiegészítéseként.  A bemeneti jel kapcsolható. A készülékben egy Cirrus-Logic chip gondoskodik a digitális jelek veszteségmentes analóg jellé történõ átalakításáért. 21990 Ft

Raktáron (<5)

-24%

Pure Clock

Oehlbach Pure Clock

A kábel és tartozék specialista OEHLBACH USB JitterBug közvetlenül az USB porton csatlakoztatva a számítógéphez már használható is, nem igényel külön szoftveres telepítést.
Furcsának tûnhet, de még a DAC nélküli lejátszók is meghálálják, hogy jó minõségû, kis zajú tápot kapnak. A DAC-ok esetében ez még inkább érvényesül, hiszen itt már kézzelfogható analóg jel is van, amihez hozzáadódhat a tápoldalról érkezõ zaj egy része.
Az Ohelbach USB JitterBug mindezeket a hibalehetõségeket kiküszöböli, hogy az USB portra csatlakoztatott eszközök a lehetõ legjobb minõségû jelet kapják meg.


Az akció 2019.10.01 - 2019.10.31 között érvényes

15990Ft11999 Ft

Raktáron (>5)

-19%

Digicon O/C

Oehlbach Digicon O/C

Az Oehlbach Digicon O/C egy háromcsillagos átalakító, amelynek specialítása, hogy minõség romlás nélkül képes konvertálni a digitális optikai jelet, digitális elektromos jellé. A kompakt készülék massziv fémházba lett építve, amelynek súlya csak 62 gramm. Átalakítja a tömörített és tömörítetlen audio jeleket és támogatja akár a 24 bites mintavételi mélységû felbontást is. Szigorúan válogatott alkatrészekkel gyártják, amelyek garantálják a tiszta jel útját. A tökéletes érintkezések megbízhatóságáról a 24 karátos arannyal bevont csatlakozók gondoskodnak.


Az akció 2019.10.01 - 2019.10.31 között érvényes

24990Ft19999 Ft

Raktáron (<5)

M12

Nad M12

A NAD M12 a gyártó audiophile, magas felbontású audio lejátszására képes DAC és és modulárisan bõvíthetõ hibrid digitális elõerõsítõje. USB porton ketesztül a NAD DirectDigital processzor 24 bit / 192 kHz jeleket képes feldolgozni hálózatról és külsõ adattárolóról egyaránt. USB bemenetén kívül a kategóriának megfelelõen phono bemenettel és szimmetrikus (XLR) csatlakozókkal is ellátták, a digitális jelek fogadására két optikai és két koaxiális aljzatot építettek be. Két subwoofer elõerõsített kimenet szolgálja ik a 2.1, 2.2 rendszerek szerelmeseit, és természetesen a 12 V-os trigger ki- és bemeneti aljzat sem maradhatott le. A válogatott minõségi, alacsony zajú, kis tûréshatárú alkatrészekkel szerelt elõfok megjelenésében és a felhasznált innovatív technológiákban is kitûnõen megállja helyét. Kijelzõje egyben érintõ vezérlõ is, a nemkívánatos rezgések csillapításáról mágneses fém tüskével ellátott talpak és öntött fém ház gondoskodik. Elõre mutató technológia, kompromisszum mentes, letisztult audiophile hangzás, ez a NAD M12. A készülék a NAD M22 sztereó teljesítményerõsitõvel együtt használható hangfalak megszólaltatására!1499990 Ft

Beszállítás alatt

-49%

AR-UA1

Acoustic Research AR-UA1

Az Acoustic Research AR-UA1 kiváló hangminõségû asztali Digital/Analóg konverter, beépített fejhallgató erõsítõvel. Aki meglévõ sztereó rendszeréhez akarja a számítógépet, mint zenei forráskészüléket használni, annak elengedhetetlen a jó minõségû DAC használata. Az AR-UA1 képes FLAC, DSD64/128 és DXD veszteségmentes audio fileokat megszólaltatni a Burr-Brown PCM1794a D/A konverternek köszönhetõen kiváló hangminõségben. Tökéletes High-End minõségû zenehallgatás számítógéprõl. A készülék rendelkezik egy beépített felsõkategóriás fejhallgató erõsítõvel, ami képes akár 600Ω-os fejhallgatót is könnyedén meghajtani.


Az akció 2019.10.01 - 2019.10.31 között érvényes

199990Ft99999 Ft

Raktáron (<5)

DAC 2

Nad DAC 2

A számítógép és a hi-fi találkozása vezeték nélküli kapcsolattal. Ez az, amit a NAD DAC 2 vezeték nélküli USB D/A konverter összehoz. Ez az eszköz lehetõvé teszi, hogy számítógépen, vagy okos telefonon tárolt zenéit hazaérve kiváló minõségben hallgathassa, beleértve a 24/96 zenei fájlokat is, tömörítés nélkül. A NAD DAC 2 egyben a számítógép hangkártyája is, amely képes a 24 bites, 96 kHz-es digitális jelek vezeték nélküli továbbítására, beleértve a stúdió minõségû HD Audio formátumot is. Ahhoz, hogy a jeltovábbítás kompromisszum nélküli, tökéletes hangminõségben szólaljon meg a hi-fi rendszeren, Burr-Brown OpAmps és 24/192 Delta-Sigma DAC áramkörök gondoskodnak. A vezeték nélküli kapcsolaton kívül egy digitális koaxiális kimenet és egy sztereó analóg kimenet is található a készülék hátlapján.79990 Ft

Beszállítás alatt
Otthoni hifi - Hifufutár.hu