1. Home Center üzletünk a hatályos jogszabályok szerint nyitva tart. Az üzletben 1 fő tartózkodhat
 2. Nyitvatartás az oldal alján megtalálható. Orrot és szájat eltakaró maszk viselése változatlanul kötelező. Vigyázzunk egymásra!
 3. További információkért kérjük kövesse figyelemmel Facebook oldalunkat. Köszönettel, Hifi Station Kft.
HECO Direkt Black, High-End, 2-utas álló hangsugárzó fekete színben - Hififutár

Termék tesztek

HECO Direkt Black, High-End, 2-utas álló hangsugárzó fekete színben

EAN/vonalkód: #4029678507006
Direct, Dyrekt, black, fekete, high-end, audiofil, audiophile

599002 Ft

2-utas High-End hangsugárzó

A klasszikus modellek ihlette a "Direkt" High-End 2-utas hangsugárzókat, testre szabva készítik Heco laboratóriumban! A rendkívül alacsony torzítású 25 cm-es mélynyomó kraft papír membránból készült, két komoly lég-tömeget mozgató-, lefelé irányuló bass-reflex porttal, biztosítva a „ropogós” és pontos basszus-reprodukciót. Kombinálva a nagy energiájú selyemdóm magas-sugárzót a szilárd alumínium hullámvezérlõ tölcsérrel, valamint a különösen erõs dupla mágneses meghajtással, egy finom, kiegyensúlyozott, dinamikus hangzást kapunk, kristálytiszta és közvetlen vokális elõadásmódban. A Direkt, igazán átlag feletti hatékonysággal tárja elénk a zenét, tökéletesen együtt tud mûködni akár 5 watt teljesítményû csöves-erõsítõkkel, miközben ugyanolyan jó barátságban van a nagy tranzisztoros elektronikákkal. A Direkt High-End sorozat tagjaként, elegáns selyem matt lakkozású és kontrasztos dísz csík ékeskedik front részén, valamint a stabil alátámasztásért és a jó elcsatolásért, 3 tömör fém láb gondoskodik.

Ugrás a leíráshoz

Információk

HECO Direkt - i-fidelity 2015 / 08.

HECO Direkt - i-fidelity 2015 / 08.

A HECO Direkt kiemelkedő hanggal, gyönyörű külsővel rendelkezik és mindezeket figyelembe véve mindezt költséghatékonyan kínálja ezt a teljesítményt! Más szóval minden tekintetben "Top Design" termék!
HECO Direkt - trend dokument 06/2015

HECO Direkt - trend dokument 06/2015

Ha a zenét újra átélni, minden színezettségtől mentesen, akkor a Direkt egyértelműen Neked ajánlható! Mindezek mellett pedig a retro csomagolás még a látványban is remek élvezetet nyújt!
HECO Direkt - lite magazin 2015

HECO Direkt - lite magazin 2015

Teljes pontszám: 1,1, Osztály: első osztályú, Ár / teljesítmény arány: nagyon jó
HECO Direkt - lite magazin 2015 nyomtatott sajtó

HECO Direkt - lite magazin 2015 nyomtatott sajtó

A klasszikusok inspirálták, a modern korban megvalósítva - HECO Direkt!
HECO Direkt - Audiovideo.fi

HECO Direkt - Audiovideo.fi

Széles és bátor előadásmód egy széles és "bátor" hangfaltól!
HECO Direkt - Fairaudio 2016

HECO Direkt - Fairaudio 2016

"Bárki aki meg szeretné tapasztalni összes érzékével mennyire élvezhetõ eredeti módon az érzelmekkel teli zene, annak meg kel hallgatnia ezt a hangfalat!"
HECO Direkt - Hifi and Musik

HECO Direkt - Hifi and Musik

"Egy csodás flört az 50-es évek újraéltelmezésében!"
HECO Direkt - Stereoplay

HECO Direkt - Stereoplay

Hang: Abszolút Top Class Ár-teljesítmény: Nagyon jó
HECO Direkt - AV Magazin.de

HECO Direkt - AV Magazin.de

"... a Heco Direkt roppant agilis és robbanásszerûen dinamikus módon zenél..."
HECO Direkt - Hi-Fi Choice 2016

HECO Direkt - Hi-Fi Choice 2016

Igazi kifinomult, érzékeny darab, traszparens hangzással, remek mélyhangokkal és minõségi kidolgozással. Mindez jó áron!
HECO Direkt - LowBeats 2016

HECO Direkt - LowBeats 2016

Csodás retro dizájn, dinamikus, nagyon stabil megszólalás és hangzás, remekül párosítható csöves erõsítõkhöz!
HECO Direkt - Sztereó Sound & Vision 2016

HECO Direkt - Sztereó Sound & Vision 2016

"A hangfal megszólalása kifejezetten lendületes, a zenei spektrum nagy hangerőn sem szűkül be, és az általa prezen- tált finom részletek hangzása lenyűgöző a nagyfrekvenciás hangtartományban is. Top technológia és időálló design"
HECO Direkt - HifiCritic 2016

HECO Direkt - HifiCritic 2016

"A HECO Direkt egy elképesztõen látványos készülék, mely kifejezetten azoknak lehet remek választás, akik elõnyben részesítik a kisteljesítményû csöves végfokokat." Best Buy - azaz ajánlott vétel ajánlás!
HECO Direkt - Plus X Awards 2016

HECO Direkt - Plus X Awards 2016

Minõség, minõség, minõség! A HECO Direkt hangfal mind kidolgozásában, mind hangzásában a minõséget sugározza, így elnyerte a Plus X Awards 2016-os elismerését is!

A legmodernebb fejlesztés találkozása a klasszikus dizájnnal

A Heco mérnökei, a régi hagyományokat megtartva és a modern fejlesztési szabványokkal, innovatív technológiákkal felvértezve, egy új 2-utas hangsugárzót hozott létre. A HECO Direkt ötvözi a nagy-, padlón-álló hangsugárzók dinamikáját és basszus-reprodukcióját, valamint a realisztikus, térbelileg háromdimenziós térleképezéssel rendelkezõ High-End 2-utas hangsugárzókat. Minden egyes komponenst – bonyolult és idõigényes részletes precíziós munkával – kifejezetten ehhez a hangsugárzóhoz fejlesztettek ki, úgy, hogy a legnagyobb hatékonyságot a legkisebb torzítással érjék el.

Optimalizált komponensek biztosítják a kiváló teljesítményt

A lenyûgözõ basszus-reprodukció, csak egyik jellemzõje a 250 mm-es Heco Kraft papír membrán kvalitásainak. Az innovatív „klippel” lézeres mérési technológiának köszönhetõen, a legalacsonyabb torzítás mellett a legmagasabb minõségû hangzást biztosítja a hallgatónak. A telt és finom basszus-reprodukció érdekében, kettõ speciális reflex-csõ is helyett kapott a nem hétköznapi kabinetben, mégpedig lefelé irányuló portokkal, ez által fantasztikus akusztikai élményben lesz részünk. A 2350 Hz feletti tartomány átadásáért, egy multi-hullám vezérlõs, tölcséres alumínium testben helyet foglaló, kettõs mágnessel ellátott 28 mm-es selyem kónuszú magas-sugárzó a felelõs, ami a rendkívül tiszta térhangzás-, valamint a hihetetlen dinamika mellett, kiválóan együttmûködik a hatalmas mély-meghajtóval. A Direkt hangfal igazán átlag feletti hatékonysággal tárja elénk a zenét, tökéletesen együtt tud mûködni akár 10 watt teljesítményû csöves-erõsítõkkel, miközben ugyanolyan jó barátságban van a nagy tranzisztoros elektronikákkal.

Top technológia és idõtlen dizájn

Speciálisan kialakított szilárd hármas fém lábazattal rendelkezik, amely biztosítja a stabil alátámasztást, és a padlótól való elcsatolást. A széles kabinete és a nagyvonalú térfogata a HECO hangsugárzó kiváló akusztikai teljesítményének további alappillérei. Hiteles és dinamikus, levegõs-, erõs basszus tartomány és átlag feletti térhatás - ami egyszerre alkalmi és lezser. Nem véletlen kapta nevét, hiszen „Direkt”, vagyis közvetlen hozzánk, nem színez, egyszerûen csak elénk tárja a zenét!

 • Kialakítás: 2-utas bass-reflex
 • Hangszórók: 25cm-es mélysugárzó / középsugárzó, 30mm-es magassugárzó
 • Terhelhetõség: 200W folyamatosan, 320W maximálisan
 • Impedancia: 4 - 8 Ohm
 • Frekvencia átvitel: 25 - 28.000 Hz
 • Frekvencia keresztezési pontja a hangváltónak: 2.350 Hz
 • Ajánlott erõsítõ teljesítmény: 10 - 320W
 • Érzékenység: 95 dB
 • Kivitel: fekete és fekete
 • Méretek: 440 x 900 x 200mm talpakkal: 440 x 998 x 397mm
 • Súly: 25.8 kg

 

Ezeket a termékeket is ajánljuk