1. Home Center üzletünk jelenleg csak átvételi pontként üzemel!
 2. További információkért kérjük kövesse figyelemmel Facebook oldalunkat. Köszönettel, Hifi Station Kft.
Oehlbach XXL Black Connection D. 100, Digitális koaxiális kábel 1 méter OB 13826 - Hififutár

Oehlbach XXL Black Connection D. 100, Digitális koaxiális kábel 1 méter OB 13826

EAN/vonalkód: #4003635138267
digitális, koaxiális, koax, 75 ohm, audio, audió, aranyozott, 24 karát, ezüstözött, rca, hpocc, ob 13826, ob13826

69990 Ft

Az XXL Black Connection D.100 exkluzív 75 ohmos digitális kábel RCA végekkel. A belsõ vezeték forradalmi kialakítása korábban elképzelhetetlenül alacsony belsõ ellenállást eredményez, rendkívül magas szintû tisztasággal. A monokristályos HPOCC vezetõ ezüstözésével alkották meg a Silver Gap HPOCC gyártási folyamatot, ezáltal teremtve ideális elektromos feltételeket a zökkenõmentes jeltovábbításnak. 24 karátos arannyal bevont fém csatlakozók gondoskodnak a komponensek közötti tökéletes kapcsolatról, gyakorlatilag ellenállás nélkül.

Ugrás a leíráshoz

Információk

Jellemzõk:

 • Koaxiális digitális csatlakozó: A digitális jel elektromos formában való továbbítására alkalmas csatlakozótípus. Átvitelére árnyékolt vezetéket és RCA csatlakozót használnak, ezért nevezik koaxiális digitális csatlakozónak. Jelölése általában narancssárga. Mivel a digitális jel alkalmas a kétcsatornás sztereo vagy akár a többcsatornás térhatású hang átvitelére, egyetlen kábel elég továbbításához. A koaxiális jelátvitelnél azonban nem mindegy, hogy milyen kábelt használunk. A 75 ohmos koaxiális kábel kialakítása ugyanis befolyásolja az elektromos jelátvitelt, így kihat a hangminõségre. A koaxiális megoldás a legköltséghatékonyabb, ugyanis nem igényel digitális/optikai konverziót.
 • S/PDIF:  (Sony/Philips Digital Interconnect Format vagy Sony Philips Digital Interface) egy olyan audiointerfész, amely biztosítja két eszköz között a hangok digitális átvitelét. Ennek elõnye, hogy az átvitel során a jel nem szed össze olyan zajokat, mint azt analóg jeltovábbítás esetén teheti, valamint ha mindkét eszköz egyébként is digitálisan dolgozza fel a hanganyagot, akkor így elkerülhetõ két teljesen felesleges és esetleg zajjal, veszteséggel és torzulással járó konverzió (digitális -> analóg, majd analóg -> digitális).

Részletes technikai adatok:

 • Kialakítás: RCA - RCA kábel 
 • 75 Ohm imedancia
 • Robosztus mûanyag külsõ borítás
 • Egy alumínium fólia, plusz két ezüst fonott árnyékolás
 • Nagy tisztaságú, ezüstözött monokristályos oxigén-mentes vezetõ (HPOCC)
 • 24 karátos arannyal bevont fém csatlakozók
 • Megbízható érintkezés
 • Hosszúság: 1 m
 • Egyedi méretben is rendelhetõ
Termék Funkciók

OEHLBACH 30 ÉV JÓTÁLLÁS!

OEHLBACH 30 ÉV JÓTÁLLÁS!
Az OEHLBACH már 1974 óta biztosítja a komponensek közötti adat- és jeltovábbítást a lehetõ legmagasabb minõségben - ma már nem csak kábelekkel. A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetõen tartósan õrzi elõkelõ helyét a vezetõ gyártók ranglistáján. Minõségtanúsítványként kábeleire 30 év garanciát vállal, ezzel is bizonyítva termékei kiválóságát.

Ezeket a termékeket is ajánljuk