1. Üzletünk zavartalanul működik, a maszk viselése kötelező, illetve üzletben maximum 2 vásárló tartózkodhat, egymástól legalább 1,5-2 méteres távolságban!
  2. További információkért kérjük kövesse figyelemmel Facebook oldalunkat. Köszönettel, Hifi Station Kft.
808Audio - NRG GLO Black SP251BK, Bluetooth hangszóró - Hififutár

808Audio - NRG GLO Black SP251BK, Bluetooth hangszóró

EAN/vonalkód: #4039684535603
nrlglo, nrl glo, nrl-glo, sp 251, sp-251, sp251

6999 Ft

Az amerikai 808Audio NRG GLO Black vezetéknélküli Bluetooth hangszóró nagyon könnyen párosítható bármilyen Bluetooth kapcsolattal rendelkezõ mobiltelefonnal vagy tablettel. Az NRL GLO-t felszerelték egy egy LED fény gyûrûvel, amely akár állandóan világít, akár a zene ütemére, ritmusára pulzál. A hordozható design és a nagy üzemidejû akkumulátorral, akár 12 órán is élvezhetjük a zenéinket bárhol és bármikor. A NRL GLO széles frekvenciatartományú, minõségi hangzást és erõteljes basszus hangokat tud megszólaltatni, beépített rezonátorral.
A 808Audio a Voxx int, Mac Audio, Magnat csoport terméke.

Ugrás a leíráshoz

Információk

Könnyû és robosztus. A könnyû és teljesen hordozható NRL GLO Black mindig az erõteljes hangzás jellemzi, erõteljes mélyhangokkal. Az elegáns és tartós fém ház belefér az utazótáskába. Kiváló társ a következõ nyaralás vagy kirándulás alkalmával.

Érezzed a teljes szabadságot! A vezetéknélüli NRL GLO Black akár 12 órán át tud mûködni egyetlen feltöltéssel. A feltöltés után már nem marad más csak a zene a barátokkal, a medence partján, vagy egy közös kirándulás alkalmával.

Nagy hangerõ 12 órás üzemidõ Tölthetõ Fények AUX bemenet Támogatott eszközök Vezeték nélküliFõbb jellemzõk:

 

  • 12 órás akkumulátor üzemidõ
  • LED fénygyûrû multi fénybeállítással
  • Mínõségi alumínium ház
  • AUX bemenet 3,5mm jack csatlakozó


Tartozékok:

  • Micro USB kábel


Méretek:

  • Szélesség: 5,4cm
  • Magasság: 14cm
  • Mélység: 5,4cm
  • Súly: 265 gramm
Termék Funkciók

Bluetooth technológia

Bluetooth technológia
Csak csatlakozz a kedvenc telefonoddal vezeték nélküli, Bluetooth szabvánnyal és használd zenehallgatásra (stream), vagy kihangosításra! Nincs semmi komplikáció, manuális beállítás! Egyszerû és gyors kapcsolódás!

Ezeket a termékeket is ajánljuk