1. Üzletünk zavartalanul működik, a maszk viselése kötelező, illetve üzletben maximum 2 vásárló tartózkodhat, egymástól legalább 1,5-2 méteres távolságban!
  2. További információkért kérjük kövesse figyelemmel Facebook oldalunkat. Köszönettel, Hifi Station Kft.
808Audio - Canz Plus Black, Bluetooth hangszóró fekete színben SP888BKRD - Hififutár

808Audio - Canz Plus Black, Bluetooth hangszóró fekete színben SP888BKRD

EAN/vonalkód: #4039684535207
canz plus, sp-888, sp888, sp 888

3998 Ft

Az amerikai 808Audio Canz Plus egy Bluetooth vezeték nélküli hangszóró. Erõs hangzás, kompakt formában. A Canz Plus hangszórók fel vannak szerelve egy erõs akkumulátorral, amelyel akár 6 órán keresztûl élvezhetjük kedvenc zenéinket, otthon vagy akár utazás közben. A hangszórót AUX Jack bemenettel is ellátták, hogy hordozható MP3 vagy más eszközünkön található zenéket le tudjuk rajta játszani.
A 808Audio a Voxx int, Mac Audio, Magnat csoport terméke.

Ugrás a leíráshoz

Információk

A hordozható kis CANZ, hozza a nagy hangot! A kompakt méretû, elegáns és tartós alumíniumból készület a tökéletes Bluetooth hangszóró. Jól mutat az asztalon, könnyel magunkkal vihetjük az útra, egy piknikre, vagy akár sportolásra.

Mindig csatlakozzon, amikor és ahogy akar! A Canz Plus-t ellátták vezetéknélküli Bluetooth és vezetékes kapcsolattal is. Így akár hordozható MP3 lejátszónkat, tabletünket, laptopunkat is könnyen csatlakoztathatjuk. A vezetékes bemenethez egy 3,5mm-es Jack bemenet áll rendelkezésre.

Erõteljes lítium ION akkumulátor. A Canz Plusba egy nagy teljesítményû lítium ION akkumulátort építettek, amely lehetõvé teszi, hogy egy feltöltéssel akár 6 órán keresztûl is használni tudjuk. Kényelmes micro USB csatlakozója van, amelyhez tartozékként egy Micro USB töltõkábelt csomagoltunk.

Nagy hangerõ 6 órás üzemidõ Tölthetõ Támogatott eszközök Vezeték nélküliFõbb tulajdonságok:

 

  • 6 órás akkumulátor élettartam
  • Mínõségi alumínium ház
  • könnyû és kompakt
  • Beépített kihangosító mobiltelefonáláshoz
  • AUX IN 3,5mm jack audio bemenet
  • Méretek: 5,7cm x 8,3cm x 5,7cm
  • Tömeg: 220 gramm
  • Tartozékok: Micro USB kábel
Termék Funkciók

Bluetooth technológia

Bluetooth technológia
Csak csatlakozz a kedvenc telefonoddal vezeték nélküli, Bluetooth szabvánnyal és használd zenehallgatásra (stream), vagy kihangosításra! Nincs semmi komplikáció, manuális beállítás! Egyszerû és gyors kapcsolódás!

Ezeket a termékeket is ajánljuk