Hififutár - Days of Wonder Ticket to Ride New York

Days of Wonder - Ticket to Ride New York, Vonatos társasjáték, New York

EAN/vonalkód: #824968202609
ticket to ride, tickettoride, new york, newyork
7490Ft5999 Ft

A Ticket To Ride a legnépszerûbb vonatos társasjátékok, ami 8 éves kortól 99 éves korig ajánlott, vagy még annál is tovább. Vigyázz, mert ez a játék elvarázsol és a rabjává tesz. Mindegy, hogy hány éves vagy. Az Alan R. Moon által tervezett Ticket To Ride játékok az elmúlt 10 év legnépszerûbb játékai. Több, mint 3 millió eladott játék, több tucat nemzetközi díj.

Üdvözlünk New Yorkban a 60-as években. Csodáld meg a lenyûgözõ kilátást az Empire State Building épületérõl, vagy sétálj át a csodálatos Central Parkon. Ment a Times Square-rõl Brooklynba, közben nézzed a várost és élvezd az utazást!

Ebben a gyors tempójú Ticket To Ride játékban a játékosok a forgalmas New Yorki utcákon versenyeznek egymással, hogy meglátogassák a legrangosabb túrisztikai látványosságokat és teljesítsék menetjegyeiket. Az elegánsan egyszerû Ticket to Ride New York a kezdõk és a tapasztalt játékosok részére is egy szuper élményt jelent. Ismerd meg a játékot 3 perc alatt és játsz órákig!

A Ticket to Ride New York a többszörösen díjnyertes Ticket to Ride USA újabb kalandja, amit 8 év feletti gyerekeknek és a játékos felnõtteknek fejlesztették ki.

Vigyázz! Fertõzõ! Ha egyszer játszol vele és megmutatod a barátaidnak, akkor már õk is akarnak maguknak egy ilyen társast. Rendezzetek versenyeket, ahogy az egész világban teszik.

Ugrás a leíráshoz

Információk

A doboz tartalma:

  • Térkép New York közlekedési hálózatról
  • 60 mûanyag taxi 4 színben
  • 44 illusztrált közlekedési kártya
  • 18 menetjegy kártya
  • számolófûzet és cerúza
  • Szabályleírás


Játékinformációk:

  • 2-4 játékos számára
  • 8 éves kortól ajánlott
  • 10-15 perc alatt játszható egy menet
Termék Funkciók

Ticket to Ride New York

Ticket to Ride New York
Anyám mindig azt mondta nekem, hogy a jó dolgok kis csomagban jönnek. A Ticket to Ride New York a legjobb és legújabb példa erre. Ráadásul megértettem, hogy mirõl szól a híres sláger: Úgy csábít a fény, Már utazom én, Kapd el a szédült szívemet, New York, New York! Nem voltam biztos benne, hogy a csak 15 vonattal rendelkezõ verzió, ez esetben a taxik, ugyanolyan szórakoztató lehet, mint a többi Ticket to Ride játék, de szerintem nagyon jó lett és te is így fogsz róla vélekedni. A tippem, hogy tartsd meg az összes jegyet és csinálj meg minél több utat. Ha sikerül, akkor kb. 20 perc után próbálkozz újra.

Ezeket a termékeket is ajánljuk