1. Home Center üzletünk a hatályos jogszabályok szerint nyitva tart. Az üzletben 1 fő tartózkodhat
  2. Nyitvatartás az oldal alján megtalálható. Orrot és szájat eltakaró maszk viselése változatlanul kötelező. Vigyázzunk egymásra!
  3. További információkért kérjük kövesse figyelemmel Facebook oldalunkat. Köszönettel, Hifi Station Kft.
Audison AP 560P&P I/O, ISO összekötõ kábel Audison erõsítõhöz - Hififutár

Audison AP 560P&P I/O, ISO összekötõ kábel Audison erõsítõhöz

EAN/vonalkód: #8018823116633
Audison, Prima, erõsítõ, kábel, összekötõ, AP560, Ap-560, ap 560

29992 Ft

Az Audison AP 560P&P I/O egy erõsítõ összekötõ kábel Audison Prima AP erõsítõkhöz.
ISO hosszabbító, összekötõ kábel BE/KI, 560cm.

Ugrás a leíráshoz

Információk

Az Plug & Play csatlakozóval rendelkezõ Prima hosszabbító kábel teljes szabadságot biztosít az AP bit erõsítõk elhelyezésében. Két kiterjesztési tipológia áll rendelkezésre: csak bemenet, csak a fejegységrõl érkezõ hangjelek küldése az AP bit erõsítõkhöz, vagy bemenet/kimenet, az AP bit erõsítõ kimeneti jelét is továbbítja a gyári audio rendszerbe. Ehhez az AP hosszabbító kábeleket az AP hangszórók kimeneti kábelével együtt kell telepíteni (lásd a következõ bekezdést).

A bemeneti/kimeneti hosszabbító használatával a beszerelõ szabadon választhatja ki, hogy melyik konfigurációt használja. Valójában az AP hosszabbító kábelének köszönhetõen az AP bit erõsítõ minden egyes csatornája az autó bármelyik hangszórójába kerül, így a telepítõ szabadon hajthatja végre a kívánt konfigurációt. Például: standard elülsõ (2 csatorna magas + mély), többerõsítõs elülsõ (2 csatorna magas + 2 csatorna mély), többerõsítõs elülsõ, 4 áthidalt csatornával (130W, 4ohm) a mély sugárzókhoz (2 csatorna magas + 4 hidalt csatorna mély) és minden más lehetséges kombináció.

Ezeket a termékeket is ajánljuk