Magnat LZR 340 White/Copper - LEÉRTÉKELT, OUTLET TERMÉK (370/444), Fülhallgató fehér/réz színben - Hififutár

Magnat LZR 340 White/Copper - LEÉRTÉKELT, OUTLET TERMÉK (370/444), Fülhallgató fehér/réz színben

EAN/vonalkód: #4018843185545
lzr340, lzr-340, lzr 340
2699Ft999 Ft

A Magnat-LZR 340 egy nagyteljesítményû komponensekkel, Klippel optimalizált tökéletes hangzással, Laser Tech tehnológiával készült fülhallgató. Egy tökéletes választás. A külsõ zajokat a speciálisan kialakított füldugó csökkenti le. A csomag tartozéka 3 méretben füldugó, mely könnyen cserélhetõ. A minõségi, gubancolódásmentes, prémium, lapos kábelen távvezérlõ és mikrofon is található.

Ugrás a leíráshoz

Megjegyzés: Csomagolás sérült termék, 1 hét jótállással

Információk

Az LZR hang. Ez az exkluzív fülbe helyezhetõ fülhallgató a legmodernebb Laser Tech technológiával, Klippel optimalizáltan és 10mm-es meghajtóval készül maximális pontossággal. Háttérzaj? A hallójáratba helyezhetõ füldugók kiválóan kizárják a külsõ zajokat.

Ergonómikus és könnyû. Kiváló ergonómia. Füldugók, három méretben a csomag tartozéka, amelyek biztosítják a tökéletes illeszkedést és védelmet a háttérzajok ellen. Az LZR 340 mindössze 14 gramm. Abszolút könnyû!

Egyszerû kezelés! A prémium, integrált, lapos, minõségi kábel gobancolódás mentes és törésvédelemmel ellátott. A kábelbe épített távvezérlõvel könnyen kezelhetõ. A beépített mikrofon lehetõvé teszi a telefonálást. Aranyozott érintkezõkkel biztítják a maximális jel továbbítást.

Kíváló minõségû és egyedi. A Magnat-LZR 340 egy kompakt, konnyû és kiváló minõségû fülhallgató. Többféle színkombinációban is elérhetõ. Válasszad a hozzád leginkább illõ színt.

Fõbb jellemzõk:

 • Németországban kifejlesztett
 • Nagy teljesítményû fülhallgató
 • 10mm Klippel optimalizált Laser technológiával készült
 • Tökletes zajszûrés, három méretû füldugó a csomag tartozéka
 • Rendkívûl kényelmes viselet. Ergonómikus kialakítás.
 • Prémium gubancmentes kábel távvezérlõvel és mikrofonnal. Aranyozott dugókkal és tehermentesitõ csatlakozókkal.


Technikai adatok:

 • Frekvencia átvitel: 19-22.000Hz
 • Érzékenység: 113dB (1 kHz, 1 V RMS)
 • Torzítás: <0,24% (1 kHz, 106dB)
 • Impedancia: 16 Ohm
 • Súly: 14 gramm
Termék Funkciók

Magnat LZR - LZR

Magnat LZR - LZR
A Klippel mérõrendszer még tökéletesebbek a hangszórók. Számítógéppel optimalizálják a hangszórót, szimetrikus mágneses mezõt hoznak létre lézeres technologiával. Az igy tervezett hangszórók pontosabb és torzitásmentesebb hangvisszaadásra képesek.

Magnat LZR - a technológia átadása

Magnat LZR - a technológia átadása
A Magnat, mint a hifi specialista cég elkötelezett a legjobb minõség elérésében. Az LZR fejhallgatók pontosan ezt a csúcskategóriát képviselk, ahol minden egyes technológia a nem kívánt hangok minimalizálást, csökkentését és az igazi, valós hangok maximalizáslást hivatottak támogatni!

Magnat LZR - Hármas elv

Magnat LZR - Hármas elv
Praktikusság, minõség és komfort! Ezen három alapvetõ tulajdonság az, amit szem elõtt tart minden egyes fejlesztés során a Magnat LZR! Tökélyre fejlesztett ergonómia találkozik a kényelmes viselettel, amiben a "memóriás ha fülkagylók" nyújatnak páratlan élményt és a minõségi hangzás, kivitel.

Magnat LZR - Tiszta réz!

Magnat LZR - Tiszta réz!
Minden részlet fontos! Így a kábelezés is, mely esetén a nagytisztaságú OFC réz kábelek biztosítják a tökéletességet, a veszteségmentes jelátvitelt és a tartósságot! Mindez aranyozott csatlakozókkal párosul a tökéletes érintkezéshez!

Ezeket a termékeket is ajánljuk