Oehlbach i-Connect J-35/R 300 LEÉRTÉKELT OUTLET TERMÉK, Sztereó 3,5 mm Jack - 2 RCA kábel, fehér színû, 3 méter OB 60003 - Hififutár

Oehlbach i-Connect J-35/R 300 LEÉRTÉKELT OUTLET TERMÉK, Sztereó 3,5 mm Jack - 2 RCA kábel, fehér színû, 3 méter OB 60003

EAN/vonalkód: #4003635600030
60003, ob60003, ob-60003, ob 60003, Oehlbach, jack rca kábel , jack 2 rca kábel
14990Ft7999 Ft

Az Oehlbach i-Connect J35/R 300 egy háromcsillagos, kiváló minõségû jack - RCA, kábel ami tökéletes kapcsolatot biztosít például egy hordozható médialejátszó és egy audio berendezés között. Kíváló mínõségû fém, 24 karátos arannyal bevont 3,5mm-es jack ás RCA csatlakozóval van szerelve. Az érintkezõk maximális átviteli megbizhatóságot és tökéletes jelátvitelt biztosítanak. A gyöngyházfényû dugó és a diszkrét fehér kábel egyedi és elegáns megjelenést biztosít.

Ugrás a leíráshoz

Megjegyzés: Bemutató, kiállított darab, 1 hét jótállással

Információk

Jellemzõk:

  • OFC: Oxigénmentes rézkábel. A Hitachi 1975-ben bejelentett szabadalmaztatott technológiája nemesgázban gyártott oxigénmentes rézkábelekre. Ez az eljárás a jelek átviteléhez sokkal kedvezõbb tulajdonságokkal bíró alapanyagot eredményez. A tisztaság és a kristályszerkezet hatása a vezetõ képességre nem csak látható és hallható, de megfelelõ mûszerekkel mérhetõ is. A fém tisztaságának megadására százalékszámot használnak. 99,999 százalékosan tiszta rezet "ötkilences" tisztaságúnak nevezik, ez az OFC minõsítés határa. Készítenek hat és hétkilences tisztaságú változatot is.
  • Jack csatlakozó: A fogyasztói eszközök egyik leggyakoribb csatlakozója, ami több méretben és felépítésben létezik. Az angolban TS / TRS csatlakozónak is nevezik. A betûk jelentése: T = tip (csúcs), R = ring (gyûrû), S = sleeve (palást). Az angol névben az R betû száma, vagy hiánya jelzi, hogy hány jelet visz a vezeték. A magyarban monó és sztereó jackként hivatkozunk rá. A monó csak egy jelet visz, a sztereó kettõt (bal és jobb hangcsatorna).

Fõbb jellemzõk:

  • 3,5 jack - 2 RCA csatlakozók
  • Robosztus és rugalmas külsõ burkolat
  • OFC oxigénmentes tiszta réz kábel
  • 24 karátos aranyozott fém dugók
  • tökéletes például iPad-hoz és tábla gépekhez
  • tökéletes az érintkezések megbizhatósága
  • fehér szín
  • 3 méter

 

 

Termék Funkciók

OEHLBACH 30 ÉV JÓTÁLLÁS!

OEHLBACH 30 ÉV JÓTÁLLÁS!
Az OEHLBACH már 1974 óta biztosítja a komponensek közötti adat- és jeltovábbítást a lehetõ legmagasabb minõségben - ma már nem csak kábelekkel. A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetõen tartósan õrzi elõkelõ helyét a vezetõ gyártók ranglistáján. Minõségtanúsítványként kábeleire 30 év garanciát vállal, ezzel is bizonyítva termékei kiválóságát.

Ezeket a termékeket is ajánljuk