XS SPORT Black SPR100

808Audio XS SPORT Black SPR100, Bluetooth hangszóró

Az amerikai 808Audio XS SPORT Black Bluetooth hangszóróval tökletes választás a zenekedvelõknek, akik szeretnek bulizni a szabadban és mindig mozgásban vannak. A tartós ház IP66 minõsítéssel rendelkezik. Cseppálló, homok-, por és vízálló. A robosztus kialakítású házat ütésálló, lökhárítókkal szerelték fel. Az egész ház gumi rétegeet kapott, amely teljes védelmet nyújt minden körülmény között. A karabíner segitségével könnyen rögzíthetõ. Tökéletes társ túrázásnál, kempingezésnél, a strandon, a korcsolyapályán, akárhol ahol az életünk egy kicsit vad és szükség van egy massziv készülékre. Az XS SPORT Black ellenáll a természet erõinek. A két hangszóró hihetetlen sztereo hangzás megszólaltására képes, beépített passzív basszus sugárzókkal és bass boost mélyhangkiegyenlítõvel. A hordozható kialakítás és a beépített akkumulátor az XS SPORT Black-t lehetõvé teszi, akár 8 órás gondtalan zenehallgatásra, függetlenül attól, hogy hol tartozkodik. Az XS SPORT mindig használatra kész, amikor és ahol akarod. Könnyen összekapcsolható bármilyen Bluetooth mobiltelefonnal, vagy tablettel.
A 808Audio a Voxx int, Mac Audio, Magnat csoport terméke.7990 Ft

Raktáron: 6 db

HEX SL Black SP891BK

808Audio HEX SL Black SP891BK, Bluetooth hangszóró

Az amerikai 808Audio HEX SL Black Bluetooth hangszóróval élvezheti a gazdag és minõségi zenéit Bluetooth kapcsolattal rendelkezõ mobiltelefonról vagy tablettrõl. A hordozható kialakítás és a beépített akkumulátor a HEX SL-t lehetõvé teszi, akár 8 órás gondtalan zenehallgatásra, függetlenül attól, hogy hol tartozkodik. A 360 fokos hangzás kitölti a teljes helységet.
A 808Audio a Voxx int, Mac Audio, Magnat csoport terméke.5990 Ft

Raktáron: 10+ db

HEX Light Black SP300BK

808Audio HEX Light Black SP300BK, Bluetooth hangszóró

Az amerikai 808Audio HEX LIght Black egy különleges vezetéknélküli Bluetooth hangszóró, amely könnyen párosítható mobiltelefonnal vagy tablettel. Élvezze az átfogó, háromdimenziós térhangzást az equalizer, a Bass Boost és a passzív basszus sutárzónak köszönhetõen. A zene élvezetét gazdagítja a Multi LED fények, melyet 6 féle képpen is beállíthatunk. A beépített mikrofon kihangosító segítségével akár hivásokat is fogadhat. Könnyû, kompakt és akár 8 órányi zenelejátszást tud a beépített akkumulátora. AUX bemenetére bármilyen vezetékes kapcsolattal rendelkezõ MP3 lejátszót, vagy más audio eszközt is rácsatlakoztathatunk.
A 808Audio a Voxx int, Mac Audio, Magnat csoport terméke.8990 Ft

Raktáron: 9 db

XS Black SP260BK

808Audio XS Black SP260BK, Bluetooth hangszóró

Az amerikai 808Audio XS Black egy kompakt, egyszerû designnal rendelkezõ vezetéknélküli Bluetooth hangszóró, amely könnyen párosítható mobiltelefonnal vagy tablettel. A beépített akkumulátornak köszönhetõen akár 12 órán keresztûl élvezhetjuk a kedvenz zenéinket otthon, az irodában, vagy útközben. A XS Black valódi sztereo hangzássalt tud megszólaltatni. Beépített bassrezonátorja teret kitöltõ, világos éspontos hangvisszaadást tesz lehetõvé, erõteljes mélyhangokkal. Integrált szilikon borítása biztosítja a kellemes tapintást és a igényes megjelenést.
A 808Audio a Voxx int, Mac Audio, Magnat csoport terméke.5990 Ft

Raktáron: 10+ db

NRG GLO Black SP251BK

808Audio NRG GLO Black SP251BK, Bluetooth hangszóró

Az amerikai 808Audio NRG GLO Black vezetéknélküli Bluetooth hangszóró nagyon könnyen párosítható bármilyen Bluetooth kapcsolattal rendelkezõ mobiltelefonnal vagy tablettel. Az NRL GLO-t felszerelték egy egy LED fény gyûrûvel, amely akár állandóan világít, akár a zene ütemére, ritmusára pulzál. A hordozható design és a nagy üzemidejû akkumulátorral, akár 12 órán is élvezhetjük a zenéinket bárhol és bármikor. A NRL GLO széles frekvenciatartományú, minõségi hangzást és erõteljes basszus hangokat tud megszólaltatni, beépített rezonátorral.
A 808Audio a Voxx int, Mac Audio, Magnat csoport terméke.5990 Ft

Raktáron: 2 db
Termék keresés - Hififutár.hu