1. Home Center üzletünk a hatályos jogszabályok szerint nyitva tart. Az üzletben 1 fő tartózkodhat
  2. Nyitvatartás az oldal alján megtalálható. Orrot és szájat eltakaró maszk viselése változatlanul kötelező. Vigyázzunk egymásra!
  3. További információkért kérjük kövesse figyelemmel Facebook oldalunkat. Köszönettel, Hifi Station Kft.

-13%

bit NOVE DRC

Audison bit NOVE DRC, Digitális hangprocesszor DRC vezérlõvel

Az Audison bit Nove egy olyan technológia, amely teljes mértékben elkötelezett a zenehallgatás tökéletesítése iránt. 2007 óta, amikor az elsõ bit One-t megalkottuk, soha nem hagytuk abba az innovációt a digitális processzorok tökéletesítésében. A bit Nove az iparágon belüli egyedülálló know-how-ból született, amely tökéletes eszköz az autó hangrendszerének teljesítményének maximalizálására.

Bemeneti csatlakozás:
A 6 nagy (3÷20V) és alacsony (1,2÷8V) jelszintû bemenettel ellátott bit Nove bármilyen utólagosan beszerelt vagy OEM, gyári hangforráshoz használható. A kiegészítõ RCA bemenet (0,3÷5V) tökéletes alkalmas okostelefon vagy tablet bit Nove-hoz való csatlakoztatásához, ami a lehetõ legjobb minõséget biztosítja. A fejlett PC szoftver összegzi az érkezõ jelet, és néhány egyszerû lépésben kiegyenlíti az OEM, gyári fejegység frekvencia válaszát. Két optikai digitális bemenettel rendelkezik, amelyek maximális felbontása 192 kHz/24 bit, így összecsatlakoztatható az Audison bit DMI, a bit Nove-hoz (a digitális hangot az autó MOST bus csatlakozójáról kapja), de akár Hi-Res, nagy felbontású bit Play HD lejátszót is rácsatlakoztathatjuk közvetlenül.

USS - Univerzális hangszóró szimulátor
Az USS technológia integrációjának köszönhetõen a bit Nove is csatlakoztatható a fejegységhez, mert tartalmaz egy hangszóró-érzékelõ áramkört, amely egyébként elnémítaná az audiojel kimenetet.

Kimeneti csatlakozás:
A bit Nove kilenc kimeneti csatornát tartalmaz az RCA csatlakozókon, amelyek nagyszámú aktív multi-erõsített konfigurációt biztosítanak, így a telepítõnek számos beállítási lehetõsége van. Minden egyes csatornánál az erõteljes DSP biztosít egy 10 pólusú parametrikus kiegyenlítõt, amely lehetõvé teszi az optimális beállításokat, egy 68 lépcsõs frekvenciaváltót, Butterworth vagy Linkwitz-Riley típusú szûrõket 6 és 24 dB/okt közötti kiemeléssel és késleltetéssel.

A csomag tartalmazza a DRC AB digitális távvezérlõt.


Az akció 2021.04.01 - 2021.04.30 között érvényes

149990Ft129990 Ft

Raktáron: 4 db

APBX 10DS

Audison APBX 10DS, Zárt mélyláda

Az Audision APBX 10DS zárt mélynyomóládát úgy fejlesztették ki, hogy a lehetõ legkevesebb helyett foglalja el az autóban, és a legjobb teljesítményt nyújtsa. Ez a mélyláda az Audison Prima sorozat zászlóshajója. A legmagasabb szintû Prima rendszerekhez tervezték.

Ebbõl a célból egy 12 literes házat készítettek, amelybe a 10 hüvelykes, 25cm-es, 4+4 Ohm-os kettõs tekercselésû mély-hangszóró került, amely maximalizálja a hatékonyságot az AP 1D erõsítõvel együtt.

A mély-sugárzó nagy, 18mm-nél nagyobb kilengése lehetõvé teszi a Prima erõsítõk saját Bass Boost használatát a gazdag és dinamikus mély hangok megszólaltatására a rendelkezésre álló összes teljesítmény felhasználásával. A kifinomult Thiele & Small paraméterek tökéletesítésével, az összes zenei mûfajban tökéletes egyensúlyt biztosít.

AZ APBX 10DS-t 60mm átmérõjû tiszta réz tekercsel látták el. Hosszú élettartamát vízlepergetõ papír membránja és védett kopásálló bevonatú kosara biztosítja.

Klippel, lézeres elemzési rendszerû technológiával fejlesztették tökéletesre, a jobb hatásfok és a pontosság érdekében.

800W maximális teljesítmény, 400W RMS, folyamatos terhelhetõség.84990 Ft

Raktáron: 6 db

APBX 8DS

Audison APBX 8DS, Zárt mélyláda

Az Audison Prima APBX 8DS zárt mélynyomóládát úgy fejlesztettük ki, hogy a lehetõ legkevesebb helyett foglalja el az autóban, és a legjobb teljesítményt nyújtsa.

Ebbõl a célból egy 8,5 literes házat készítettünk, amelybe a 8 hüvelykes, 20cm-es, 4+4 Ohm-os kettõs tekercselésû mély-hangszóró került, amely maximalizálja a hatékonyságot az AP5.9bit-es erõsítõvel együtt (párhuzamos hangtekercsek 2 Ohm-os terheléssel, vagy egy AP8.9bit-es erõsítõvel hidalt csatornával (egy hidalt csatorna minden hangtekercshez).

A mély-sugárzó nagy kilengése lehetõvé teszi a Prima erõsítõk saját Bass Boost használatát a gazdag és dinamikus mély hangok megszólaltatására a rendelkezésre álló összes teljesítmény felhasználásával.

AZ APBX 8DS-t egy 40mm átmérõjû tiszta réz tekercsel látták el. Hosszú élettartamát vízlepergetõ papír membránja és védett kopásálló bevonatú kosara biztosítja.

Klippel, lézeres elemzési rendszerû technológiával fejlesztették tökéletesre, a jobb hatásfok és a pontosság érdekében.

500W maximális teljesítmény, 250W RMS, folyamatos terhelhetõség.64990 Ft

Raktáron: 4 db

APBX 8R

Audison APBX 8R, Bass Reflex mélyláda

Az Audision APBX 8R Bass Reflex mélynyomóládát úgy fejlesztettük ki, hogy a lehetõ legkevesebb helyett foglalja el az autóban, az SPL-t, hangnyomást a legalacsonyabb frekvenciatartományban koncentrálja.A cél az volt, hogy kiaknázzuk a lehetõséget, a legtöbb gépkocsiban a 60 Hz-nél alacsonyabb hangok megszólaltatással.

A 8 hüvelykes, 20cm-es, 4 Ohm-os mély-hangszórónak van egy nagy teljesítményû meghajtója, amely maximalizálja a hatékonyságot az AP8.9 bites erõsítõvel együtt. A mély-sugárzó alacsony rezonancia frekvenciája, mely a reflex kialakítású házhoz illeszkedik, a teljes hangspektrum alacsony tartományban tartja, lehetõvé téve akár egy további AP4.9 bit / AP4 D áthidalt erõsítõ csatorna használatát is, amelyek képesek akár 260 W RMS, folyamatos teljesítmény leadására.


AZ APBX 8R-t egy 40mm átmérõjû tiszta réz tekercsel látták el. Hosszú élettartamát vízlepergetõ papír membránja és védett kopásálló bevonatú kosara biztosítja.

Klippel, lézeres elemzési rendszerû technológiával fejlesztették tökéletesre, a jobb hatásfok és a pontosság érdekében.

500W maximális teljesítmény, 250W RMS, folyamatos terhelhetõség.69990 Ft

Raktáron: 2 db

AP 6.5 OHM2

Audison AP 6.5 OHM2 , PRIMA mély-közép hangszórópár, 2 Ohm, 210W, 4db hangszóró!

Az Audison AP 6.5Ω2 mély-középsugárzót névleges impedanciával fejlesztettük ki azzal a céllal, hogy kihasználhassa az AP8.9bit erõsítõ által elérhetõ maximális teljesítményt 2Ω-os terhelésnél. A hangszóróhoz az APG 6.5 teljes védelmet biztosító rács külön megvásárolható!

Ahhoz, hogy maximalizáljuk a 95 dB-t elérõ hatékonyságot, és nagy teljesítményt, egy 25 mm átmérõjû 10 mm-es magasságú tekercset alkalmaztunk, így lényegesen könnyebb súlyt értünk el, ugyanakkor 2,8 mm-rel nagyobb lineáris kimozdulást is biztosítunk, az AP 6.5 (4 Ohm) hangszóróhoz képest. Magas SPL, hangnyomás értékeket érhetünk el, minimális torzítás mellett.

A mély-sugárzó frekvencia tartományának 50 Hz-ig terjedõ alacsony frekvenciájáig történõ megnöveléséhez 75 Hz-es rezonanciafrekvenciát választottunk ki, így kiváló mély frekvenciás kimenetet értünk el, még mély-sugárzó használata nélkül is.

Klippel (lézeres elemzési rendszer) technológiával fejlesztve a jobb hatásfok és pontosság érdekében.

Az AP 6.5Ω2 egy 16,5cm-es mély-középsugárzó pár, 210W maximális teljesítmény, 95dB érzékenység.

A csomag 4db / 2 pár hangszórót tartalmaz!39992 Ft

Raktáron: 7 pár

-11%

APK 165 OHM2

Audison APK 165 OHM2, 2 utas hangszórószett, 16,5cm, 2 Ohm-os kivitel, 300W

Az Audison APK 165Ω2 egy két utas 16,5 cm-es hangszórórendszer, amely mély-középsugárzóval, két magas-sugárzóval és két APCX WF Ω2 hangváltóval rendelkezik az Audison PRIMA sorozatból. A hangváltó létrehozza az AP 6.5Ω2 mély-középsugárzó megfelelõ frekvencia tartományát, hogy optimálisan illeszkedjen az AP 1 magas-sugárzóhoz. ESR induktort is tartalmaz, amely a 2 tekercsre maximális teljesítményt továbbit. AZ APCX TW Ω2 magas-sugárzó hangváltó helyett Hi-Conto funkcióval rendelkezik, hogy növelje a magas tartomány frekvencia tartományát, és így a megfelelõ egyensúlyt teremtse meg a mély-hangszórók által garantált, gazdag mély frekvenciákkal.

A Triple Wave membránszél maximálisan lineáris kimozdulást eredményez a hangszórónak.

300 W-os maximális, zenei teljesítmény, 95 dB-es érzékenységgel.


Az akció 2021.04.01 - 2021.04.30 között érvényes

44992Ft39992 Ft

Raktáron: 8 szett

AV 5.1k HD

Audison AV 5.1k HD, Voce 5 csatornás High-End autóerõsítõ

Az Audison AV 5.1k HD az elsõ olyan digitális audio ötcsatornás erõsítõ, amely csak digitális bemenetekkel rendelkezik, így közvetlenül csatlakoztatható a digitális jelfeldolgozó (DSP) digitális kimeneteihez. Ezzel az Audison AD Link csatlakozón keresztül egy teljes DA HD lánc hozható létre Audison hangprocesszorokkal (Bit One HD, Bit One, Bit Ten D). Ennek a láncnak köszönhetõen a fejegységrõl vagy processzoron keresztül érkezõ nagy-felbontású (96 kHz/24 bit) digitális hangjeleket az erõsítõ audio bemenetének digitális/analóg átalakítóján keresztül maximális jelcsökkenés romlás nélkül tudjuk megszólaltatni.

Az Audison AC Link csatlakoztatható az erõsítõ, valamint az AC Link és AD link bemenetek vezérléséhez is így a rendszert további Audison Voce erõsítõkkel bõvíthetjük.

Ezek a funkciók teszik az Audison Voce AV 5.1k HD-t a piacon a legfejlettebb erõsítõnek, amely tökéletesen visszaadja a Hi-Res hangfájlok hangminõségét.

Nagyon magas kimeneti teljesítményt tud leadni, akár 1.650W RMS, folyamatos teljesítményt!

Úgy terveztük, hogy komplex funkciókat kezelhessen, mint az elsõ, hátsó vagy többcsatornás rendszerek.

Az AMP (Amplifier Management Processor) folyamatosan ellenõrzi a mûködési állapotot és kommunikál a felhasználóval 4 különbözõ színû LED-en, amelyek a felsõ panelen találhatók. Az ART (Automatikus távkapcsolás) lehetõvé teszi az automatikus be- és kikapcsolást, ha a forrásból nem áll rendelkezésre vezérlõ jel.

Az AV 5.1k egy ötcsatornás erõsítõ, amely hangszórók vagy mélynyomók meghajtására szolgál.

RMS, folyamatos kimeneti teljesítmény A + B + C csatorna: 75W x 2 (4ohm) + 140W x 2 (4ohm) + 600W x 1 (4ohm) vagy 75W x 2 (4ohm) + 140W x 2 (4ohm) + 1000W x 1 (2ohm) vagy 75W x 2 (4ohm) + 250W x 2 (2ohm) + 1000W x 1 (2ohm)

AUDISON VOCE - A VALÓDI HANGZÁS339990 Ft

Rendelésre

AV bit IN HD

Audison AV bit IN HD, Kiegészítõ Audison erõsítõkhöz

Az Audison AV BIT IN HD egy kiegészítõ elektronika a Voce erõsítõkhoz.

Az Audison gyár digitális interface-t készített minden AV Voce sorozatú erõsítõjéhez. Ezzel az eszközzel lehet a legegyszerûbben és legjobb minõségben összekapcsolni az erõsítõt a meglévõ Audison hangprocesszorokkal, vagy bármilyen Audison eszközzel ami rendelkezik AD Link és AC Link csatlakozási lehetõséggel. 

Eme eszköz segítségével annyit érünk el, hogy a digitális jel közvetlenül táplálja az erõsítõ digitál-analóg konverterét. Ennek az az elõnye, hogy a hosszú jelút miatti zaj és zavar tényezõk ezzel a legkisebbre csökkenthetõk és mivel a digitális jelrõl analógra alakítást az erõsítõ végzi, így a lehetõ legjobb minõségû lesz. Erõsítõnket ez a bemeneti csatoló több lehetõséggel is ellátja.

Állíthatjuk például, sztereó vagy mono módban szeretnénk használni az adott erõsítõt, vagy a digitális hangprocesszor vezérlésére hagyatkozzon. Kiiktathatjuk az erõsítõ szintvezérlését ezzel emelve a jel/zaj viszonyt és felvértezhetjük a DSP remote start funkcióval is.

AUDISION VOCE – A VALÓDI HANGZÁS!49992 Ft

Rendelésre

SPM4

Audison SPM4, passzív jelátalakító aktív OEM rendszerekhez

Az Audison kitalálja a tökéletes megoldást azoknak az autósoknak, akik szeretnének minõségi zenét rakni autójukba, de a gyári erõsítõs rendszert nem kívánják megbontani. Ez az eszköz, a SPM 4-es képes arra, hogy a csatornánkénti és hangszórónkénti (mély-közép és magas) erõsítõkrõl egy "mixerként" elõállítsa a jó minõségû sztereó jelet az Audison hangprocesszorok számára. Hosszú idõ és nagyon sok kísérletezés eredménye ez a kis eszköz, de a ráfordított idõ és energia végül megtérülni látszik, hiszen egy olyan passzív jelátalakítót sikerült gyártani, ahol a torzítás szinte elhanyagolható és a lehetõ legközelebb áll a lineáris átvitelhez. Számokban kifejezve ez annyit jelent, hogy 50W bemeneti teljesítménynél a mély-tartományban a torzítása 0,5%, közép és magas frekvenciákon mindössze 0,05% ami egy passzív eszköztõl szinte elképzelhetetlen volt. Eddig. Tehát kedves "aktív rendszeres felhasználók", már önöknek is elérhetõ az Audison utolérhetetlen minõsége!29992 Ft

Raktáron: 2 db

APG 6.5

Audison APG 6.5, Hangszóró rács

Látványos és minõségi kidolgozású 16,5 cm-es védõrács kifejezetten az Audison Prima sorozatú hangszóróihoz. A védõrács tökéletesen alkalmas az esetleges sérülések megelõzésére amellett, hogy illeszkedik a hangszóró megjelenéséhez.4992 Ft

Raktáron: 7 pár

APG 5

Audison APG 5, Hangszóró rács

Látványos és minõségi kidolgozású 13 cm-es védõrács kifejezetten az Audison Prima sorozatú hangszóróihoz. A védõrács tökéletesen alkalmas az esetleges sérülések megelõzésére amellett, hogy illeszkedik a hangszóró megjelenéséhez.4992 Ft

Raktáron: 7 pár

APG 4

Audison APG 4, Hangszóró rács

Látványos és minõségi kidolgozású 10 cm-es védõrács kifejezetten az Audison Prima sorozatú hangszóróihoz. A védõrács tökéletesen alkalmas az esetleges sérülések megelõzésére amellett, hogy illeszkedik a hangszóró megjelenéséhez.4290 Ft

Raktáron: 6 pár

AP 8

Audison AP 8, PRIMA mély/mély-közép hangszóró ráccsal

Az Audison AP 8 egy 200 mm-es, tiszta réz tekerccsel ellátott mély-közép sugárzó a Prima sorozatból.

Az AP 8-at az Audison mérnökcsapata úgy tervezte, hogy alacsony frekvencia tartományban a legtöbb energiát biztosítson, kiváló teljesítmény mellett, akár úgy, hogy nincs hely további mélynyomó elhelyezésére az autóban.

Az AP 8 egyes autók gyári helyére könnyen beszerelhetõ. Nincs szükség további átalakításra.

A Tripla Wave membránszél maximálisan lineáris kimozdulást eredményez a hangszórónak. Hosszú élettartamát vízlepergetõ papír membránja és védett, kopásálló bevonatú kosara biztosítja. Klippel (lézeres elemzési rendszer) technológiával fejlesztve a jobb hatásfok és pontosság érdekében.

Maximális terhelhetõség 300 W, 93,5 dB érzékenységgel.38990 Ft

Raktáron: 6 pár

-10%

AP 6.5

Audison AP 6.5, PRIMA mély-közép hangszóró

Az Audison AP 6.5 egy 165 mm-es, 32 mm átmérõjû tiszta réz tekerccsel ellátott mély / közép sugárzó a Prima sorozatból.
A Tripla Wave membránszél maximálisan lineáris kimozdulást eredményez a hangszórónak. Hosszú élettartamát vízlepergetõ papír membránja és védett, kopásálló bevonatú kosara biztosítja. Klippel (lézeres elemzési rendszer) technológiával fejlesztve a jobb hatásfok és pontosság érdekében.
Maximális terhelhetõség 210 W, 93,5 dB érzékenységgel.


Az akció 2021.04.01 - 2021.04.30 között érvényes

20990Ft18990 Ft

Raktáron: 10+ pár

AP 5

Audison AP 5, PRIMA mély-közép hangszóró

Az Audison AP 5 egy 130 mm-es, 32 mm átmérõjû tiszta réz tekerccsel ellátott mély / közép sugárzó a Prima sorozatból. 
A Tripla Wave membránszél maximálisan lineáris kimozdulást eredményez a hangszórónak. Hosszú élettartamát vízlepergetõ papír membránja és védett, kopásálló bevonatú kosara biztosítja. 
Klippel (lézeres elemzési rendszer) technológiával fejlesztve a jobb hatásfok és pontosság érdekében. 
Maximális terhelhetõség 150 W, 93 dB érzékenységgel. 20990 Ft

Raktáron: 10+ pár
Termék keresés - Hifufutár.hu