-19%

Ticket to Ride New York

Days of Wonder - Ticket to Ride New York, Vonatos társasjáték, New York

A Ticket To Ride a legnépszerûbb vonatos társasjátékok, ami 8 éves kortól 99 éves korig ajánlott, vagy még annál is tovább. Vigyázz, mert ez a játék elvarázsol és a rabjává tesz. Mindegy, hogy hány éves vagy. Az Alan R. Moon által tervezett Ticket To Ride játékok az elmúlt 10 év legnépszerûbb játékai. Több, mint 3 millió eladott játék, több tucat nemzetközi díj.

Üdvözlünk New Yorkban a 60-as években. Csodáld meg a lenyûgözõ kilátást az Empire State Building épületérõl, vagy sétálj át a csodálatos Central Parkon. Ment a Times Square-rõl Brooklynba, közben nézzed a várost és élvezd az utazást!

Ebben a gyors tempójú Ticket To Ride játékban a játékosok a forgalmas New Yorki utcákon versenyeznek egymással, hogy meglátogassák a legrangosabb túrisztikai látványosságokat és teljesítsék menetjegyeiket. Az elegánsan egyszerû Ticket to Ride New York a kezdõk és a tapasztalt játékosok részére is egy szuper élményt jelent. Ismerd meg a játékot 3 perc alatt és játsz órákig!

A Ticket to Ride New York a többszörösen díjnyertes Ticket to Ride USA újabb kalandja, amit 8 év feletti gyerekeknek és a játékos felnõtteknek fejlesztették ki.

Vigyázz! Fertõzõ! Ha egyszer játszol vele és megmutatod a barátaidnak, akkor már õk is akarnak maguknak egy ilyen társast. Rendezzetek versenyeket, ahogy az egész világban teszik.


Az akció 2019.11.01 - 2019.11.30 között érvényes

7490Ft5999 Ft

Raktáron (>5)

-33%

Ticket to Ride Franciaország és Nyugat Amerika - Map collection 6.

Days of Wonder - Ticket to Ride Franciaország és Nyugat Amerika - Map collection 6., Vonatos társasjáték kiegészítõ, Franciaország és nyugat Amerika térképe

A Ticket to Ride Franciaország egy kiegészítõ térkép a Ticket to Ride vonatos alapjátékhoz. Csatlakozz egy hihetetlen kalandhoz Alan R.Moon nagysikerû vonatos játékával. A Ticket to Ride Franciaország Franciaország és nyugat Amerika térképet tartalmazza.

Egy utazás, amely elvisz a virágzó francia kultúrába, az impresszionizmus és az ipari forradalom idejére, az utcai kávézók, a párizsi sugárút és a Notre Dame világába. A francia vasúti rendszer egy üres útvonalhálózat, amely csak mesteri mozdulatokat igényel. Be kell állítani hozzá a számokat. Vigyázz az ellenfelekre, mert lehet, hogy gyorsan elviszik az utakat...

Ez a kiegészítõ térkép két oldalas. A másik oldalán a régi nyugat Amerika térkép található, ahol akár 6 játékos fejlesztheti az úthálózatát. 

A Ticket to Ride Franciaország egy A Ticket to Ride sorozat egy újabb kiegészítõ térképe. Önmagában nem játszható. Szükség van hozzá, vagy a Ticket to Ride Europe, vagy a Ticket to Ride USA alapjátékokra.11990Ft7999 Ft

Raktáron (<5)

-29%

Ticket to Ride USA 1910

Days of Wonder - Ticket to Ride USA 1910, Vonatos társasjáték kiegészítõ, Amerika 1910

A Ticket To Ride USA 1910, a Ticket to Ride USA alapjáték kiegészítõje. Ebben a csomagban 181 új, nagyformátumú kártyalapot találhatsz, amely tartalmaz 35 új menetjegyet, egy új GlobeTrotter bónusz kártyát, valamint egy teljes pakli vagonkártyát.

Ezzel a kiegészítõvel akár három új módon is játszhatod az alapjátékot. A Mega játékben az összes menetjeggyel játszhatsz, de van lehetõség az nagyvárosok összekötésére is. Az USA 1910 kiegészítõvel változnak a stratégiák és taktikák. Az USA 1910 több száz órányi, szórakoztató új élményt fog jelenteni neked és családodnak.

Az USA 1910 nem egy önnálló társasjáték. Szükséges hozzá az eredeti Ticket to Ride USA alapjáték.4990Ft3499 Ft

Raktáron (>5)
Ajándék - Hifufutár.hu